Ljubav u narednim danima:Jednom zodijaku ce srce biti slomljeno,drugog ceka luda ljubav!

Ljubav u narednim danima:Jednom zodijaku ce srce biti slomljeno,drugog ceka luda ljubav!

2023-07-25 0 By Admin

 Dragi nasi,evo prilike da saznate sta vas ceka u danima koji su pred nama, bar kada su u pitanju emocije.

 

 OVAN

Ljubav  u narednim danima moze da donese mnogo toga ali i da mnogo toga promeni. Vi mnogo razmisljate o jednoj vagi i sve vam je jasnije da je upravo ona vasa prava sreca. Ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom  slucaju ne treba da odustajete.

 

 BIK

Moramo reci da ste u ovom trenutku vi neko ko ni sam ne zna sta hoce. Ali, ono sto je vazno, morate da donesete odluke. Da se zapitate sta je ono sto hocete i da se ponasate u skladu sa tim. Cini se da ste nekome nesvesno dali laznu nadu,a to je svakako velika greska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Ovo ce biti period kada ce cuda u vasem zivotu biti moguca. Sada vam nije lako ali ce uskoro sve doci na svoje. Ljubav u narednim danima moze da donese mnogo toga i pre svega da se vi uverite u to da vas neko iskreno voli. Cuvajte ono do cega vam je stalo.

 

 RAK

Ljubav  je ono o cemu sada mastate. Vi imate veliku zelju da volite i budete voljeni. Osoba prema kojoj gajite emocije prema vama nije iskrena. Vreme je da se pomirite sa tim i da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto hocete. Imajte na umu da je zivot ipak samo jedan.

 

LAV

Ovo ce biti dani kada ce cuda biti moguca. To je ono sto moramo da naglasimo. Ljubav u narednim danima ce biti nesto sa cim cete svakako moci da se pohvalite. Doci ce do toga da se uverite da su vase emocije  obostrane i da vas neko iskreno voli. Samo je vazno da ne dozvolite da neko utice na vas.

 

 DEVICA

I za vas dolaze lepsi dani. To je ono sto je izvesno. Ali,  ono sto moramo da kazemo jeste da svakako treba da pazite kome sta obecavate. Mnogo razmisljate o jednoj vodoliji, vreme je da joj kazete sve sto vam je na srcu. Ona vas nece odbiti, to je izvesno i sigurno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2