Ljubavna sreda: Javlja se bivsa ljubav,neko saznaje pravu istinu…

Ljubavna sreda: Javlja se bivsa ljubav,neko saznaje pravu istinu…

2022-07-26 0 By Admin

  Ljubavni horoskop za sredu. Ovo je dan kada ce se jedna istina saznati…

 

OVAN

Moramo da kazemo da ce ova sreda biti prilika da se jedan rak uveri u to koliko je vama do njega zapravo stalo.  Ovo moze da bude dan cak i za novi pocetak kada ste vi u pitanju. Ono sto svakako treba da znate jeste da je vazno cuvati ono sto imamo,ali i slusati glas srca. Mislite o tome.

 

BIK

Jako je vazno da imate na umu da ova sreda moze biti prilika da se uverite u to da vas voli jedan rak. Medju vama sve moze da dodje na svoje u danima koji su pred nama. Sada ni sami ne znate sta je najbolje za vas, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne dizete ruke od onog do cega vam je stalo.

 

BLIZANCI

Ovo ce biti dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. Mnogo vam je stalo do jedne ribe i sada vam je konacno jasno da ona prema vama oseca isto. Ljubomora vam pravi veliki problem ali ono sto moramo reci jeste da nema razloga da sumnjate u nekog ko je iskren.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vazno je da znate da je voljena osoba odana i verna. Ona to mozda ne pokazuje na pravi nacin ali nema sumnje da ce sve doci na svoje onome ko ume da ceka, a to ste vi. Sve vam je jasnije da osoba do koje vam je stalo zasluzuje vasu ljubav. Cuvajte to sto imate.

 

LAV

Moramo da naglasimo da su pred vama dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. U to nema nimalo sumnje.  Ostanite ono sto jeste, jer dolaze dani kada cete shvatiti da ste ovog puta svoje srce dali nekome ko je od prvog dana iskren.  Konacno su se neke kockice poklopile i vama srece ne fali.

 

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da je nekome iz vase blizine stalo do vas. Moguce je da cete u toku ovog dana da shvatite o kome je rec. Samo, ako dodje do toga da to bude osoba prema kojoj ne osecate isto, nemojte joj davati laznu nadu jer tu prosto nece biti srece. Konacno, vreme je da mislite na sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2