Ljubavna sreda: Javlja se bivsa ljubav,neko saznaje pravu istinu…

Ljubavna sreda: Javlja se bivsa ljubav,neko saznaje pravu istinu…

2022-07-26 0 By Admin

VAGA

Savet koji imamo za vas jeste da slusate svoj razum. Osoba prema kojoj sada imate emocije ne zna da ceni ono sto ima sa vama. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali krajnje je vreme da krenete dalje. Srce vas nazalost vodi ka pogresnim ljudima.  Imajte to na umu.

 

SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas voli jedan rak. Ali, isto tako, vi niste spremni da sa njim imate nesto vise, jer ste jos uvek pod utiskom neke stare ljubavi koja i dalje traje  u vasem srcu. Ali, nemojte gledati unazad, imajte na umu da se tamo nista nije promenilo.

Dajte sebi vremena za sve.

 

STRELAC

Kada ste vi u pitanju,ovaj dan nece doneti nista posebno. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da treba da razmislite o tome da jednom raku date sansu da vam svoje emocije dokaze na delu. On vas voli vise nego sto vi u ovom trenutku mozete i da zamislite. Ljubav vam je potrebna i na korak je od vas.

 

JARAC

Ovo ce biti dani kada ce sve doci na svoje i kada cete konacno pronaci nekog ko ce  vasem zivotu da da jedan novi smisao. Nije nemoguce ni da ce ova sreda doneti ljubav na prvi pogled za neke od vas. Samo je vazno da ne dizete  ruke od srece vec da idete ka njoj.

Naredni dani ce biti  zanimljivi.

 

 

VODOLIJA

Konacno dolaze dani kada ce ljubav da vam bude na prvom mestu. Mnogo mislite o jednoj  drugoj vodoliji i nema sumnje da je taj vas osecaj obostran. Ono sto moramo da dodamo jeste da je potrebno da cuvate to sto imate. Ljubomori sada nema mesta u vasem zivotu.

 

RIBE

Ova sreda moze da donese jednu dilemu. Moguce je da ce se javiti neko iz vase prolosti. Samo vi znate da li je ta osoba zasluzila da joj date jos jednu sansu.

Da li je vreme za oprostaj i da li ste spremni da nastavite tamo gde ste stali….

Stranice: 1 2