Ljubav  za cetvrtak: Ovo ce biti dan kada ce jedna velika tajna izaci na videlo!

Ljubav za cetvrtak: Ovo ce biti dan kada ce jedna velika tajna izaci na videlo!

2022-07-27 0 By Admin

 Jos jedan cetvrtak je pred nama,a mi vam danas otkrivamo sta vas ceka u danu koji je pred nama…

 

OVAN

Ovaj cetvrtak vama nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da naglasimo. Stalo vam je do jedne vage ali prosto, ona nije osoba koja je vredna vase ljubavi. Mislite o tome. Vreme je da krenete svojim putem, jer cete samo tako naci pravu osobu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ovo ce biti dan kada ce cuda biti moguca. Ali, neka ovaj cetvrtak bude sansa da se uverite u to da je nekome stalo do vas. Dakle, nemojte da bezite od emocija. Ako postoji neko do koga vam je stalo, onda to i recite, ali ako je vase srce slobodno svakako da bi ste trebali da toj osobi date priliku. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Jako lep dan je pred vama. Mnogo ste patili ali sve  dolazi na svoje, polako ali sigurno.  Jedan rak je iskren prema vama i nema nimalo sumnje da je spreman da vam na delu dolaze sve sto prica, sve sto misli i oseca. Cuvajte to sto vam sudbina  pruza.

 

RAK

Ovo ce biti dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da vam je jako stalo do jedne vodolije. Samo je bitno da ni u kom slucaju ne odustajete od svojih namera. Sve moze da dodje na svoje.

 

 LAV

Konacno cete i vi pronaci svoju srecu. Patili ste mnogo ali ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce sve doci na svoje. Vi ste neko ko je prosao mnogo toga ali napokon dolaze dani kada cete shvatiti da je vredelo imati cak i pogresne izbore. Jedan rak bi sve dao za vas.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da naglasimo, jedan lav je spreman na sve ne bi li vas imao kraj sebe. To je ono sto je bez imalo sumnje  prava ljubav. Ali, polako, dajte sebi vremena  da razmislite sta vam zapravo treba. Samo nemojte nikome davati lazne nade, to moze da bude velika greska.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2