Ljubav  za cetvrtak: Ovo ce biti dan kada ce jedna velika tajna izaci na videlo!

Ljubav za cetvrtak: Ovo ce biti dan kada ce jedna velika tajna izaci na videlo!

2022-07-27 0 By Admin

 

 VAGA

Dolaze dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. To je ono sto moramo da naglasimo. Bitno je da ostanete ono sto jeste, i da ne dozvolite da vam drugi kroje zivot. Ako postoji neko do koga vam je stalo,sada je pravo vreme da toj osobi sve to i kazete. Necete se pokajati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ovo ce biti jako lep period za vas. Moramo da kazemo da ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare. Ali, ono sto moramo da dodamo jeste da je bitno da se fokusirate na ljubav. Konacno cete moci da kazete da je jednom raku napokon jasno koliko vi mnogo vredite. To ce vam dati snagu za sve.

 

STRELAC

Ovaj cetvrtak moze da bude dan kada ce cuda biti moguca. Mnogo ste patili i sada vam nije nimalo lako. Sve vise  mislite o jednom raku, i tesko vam pada sto on ne zna da ceni ono sto sa vama ima.  Vreme je da se pomirite sa tim da je to samo gubljenje vremena i da ce neko umeti na delu da vam ljubav  dokaze.

 

JARAC

Konacno cete i vi moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili. Jedan rak vam je sve vise u mislima ali za sada, ne znate da on prema vama oseca isto. Samo polako. Neka vam uvek bude na umu da je on osoba koja samo krije emocije jer se plasi da bi mogao biti povredjen. To je ono sto moramo da kazemo.

 

VODOLIJA

Slede dani kada sve moze da dodje na svoje. Samo nemojte odustajati od onog sto hocete. Sve vam je jasnije da osoba za koju se borite jeste ona prava. Mnogo vam tesko pada sto se svi oko vas mesaju, umesto da vam dozvole da budete zajedno. I da naravno budete srecni.

 

RIBE

Konacno ce sve doci na svoje. Sada vam nije lako,ali sve moze da bude bas onako kako i hocete. Moramo da kazemo da je vrlo moguce da ce doci do toga da vam se javi neko iz proslosti. To je osoba koja hoce da je kraj vas i u buducnosti. Ostalo je na vama.

Stranice: 1 2