Ljubav za nedelju:Kakav fantastican kraj meseca za ova tri zodijaka!

Ljubav za nedelju:Kakav fantastican kraj meseca za ova tri zodijaka!

2023-07-29 0 By Admin

Dosli smo do nedelje, zadnji dan meseca avgusta. Nekome moze da donese novi zivotni pocetak.

 

OVAN

Ljubav za ovu nedelju ce biti emocija kojom svakako da treba da se hvalite. Jer, danas ce sve doci na svoje i bicete srecniji nego sto mozete i da zamislite. Vasa voljena osoba vam sprema jedno posebno iznenadjenje, i vama osmeha svakako da nece faliti. Mislite o tome.

 

BIK

Za ovu nedelju imamo poruku da uzivate u onome sto imate. Nemojte praviti greske vec cuvajte ono do cega vam je stalo. Sve vam je jasnije da je jedan rak iskren prema vama ali nikako da mu na delu dokazete da znate da cenite sve sto sa njim imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Ono sto je bitno, on je iskren prema vama i spreman je da se bori na pravi nacin kako bi vas usrecio. Poruka za vas za ovu nedelju jeste da ostanete ono sto jeste. Zivot je kratak, uzivajte u njemu na pravi nacin.   Zivite onako kako zelite

 

RAK

Vazno je da kazemo da postoji neko do koga vam je stalo ali da se cini da ta osoba ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Ono sto moramo da kazemo jeste da vam je velika greska sto sumnjate u tu osobu i u njene emocije. Mozete biti jako srecni sto ste toliko voljeni umesto sto pravite problem tamo gde ga nema.

 

LAV

Ovo ce biti jako lep period za vas. Za ovu nedelju imamo poruku da ostanete ono sto jeste. Ako postoji neko do koga vam je stalo,sada je pravo vreme da  to i kazete.  Neka vam bude na umu da nije vreme za ponos vec za borbu za srecu.  Sva je poenta u tome da cuvate ono sto imate.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da vam je jedan rak sve vise u mislima. Vi zapravo ne mozete ni da zamislite svoj zivot bez njega. Ono sto je vazno da dodamo jeste da je on iskren prema vama. To vrlo lako moze da bude ljubav koja ce da traje i koja nece imati rok trajanja. Mislite o tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2