Ljubav za sredu: Ovog dana ce jedan zodijak konacno biti zaprosen!

Ljubav za sredu: Ovog dana ce jedan zodijak konacno biti zaprosen!

2022-08-02 0 By Admin

VAGA

Moramo da naglasimo da cete morati da donesete neke odluke. Ali ono sto je vazno, treba da znate da samo od vas zavisi koliko cete srece imati u danima pred nama. Iskreno receno, cuda su moguca ali ono sto je cinjenica jeste da bi ste trebali da pazite kome sta obecavate. Mnogo vam je stalo do jedne vodolije i u to nema nimalo sumnje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Konacno ce sve biti u redu. Nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da je sreca na vasoj strani. Ali, vrlo je vazno da naglasimo da dolaze dani kada ce cuda biti moguca i kada ce ona da uslede u vasem zivotu. Jedan rak vam je jako vazan i  on oseca isto kada ste vi u pitanju.

 

STRELAC

Emocije su vam jako naglasene. Sada ni sami ne znate sta je ono sto vam tacno treba za srecu. Mnogo mislite o jednom raku ali je vazno da kazemo da nema sumnje da je on spreman na sve ne bi li vas ima pored sebe. Neka vam ne bude na prvom mestu ponos vec samo glas vaseg srca i zelja da budete srecni.

 

JARAC

Konacno ce sreca doci u vas zivot i u to nema nimalo sumnje.Mnogo vam je vazan jedan rak koji bi sve za vas uradio. Ono sto moramo da kazemo jeste da on prema vama oseca isto. Moguce je da ce ovo biti dan kada ce cuda da nastupe u vasem zivotu i da napokon sve dodje na svoje kao nikada do sada.

 

VODOLIJA

Konacno cete naci srecu. Konacno ce sve da se ostvari i da vas zivot dobije jedan novi i lepsi smisao. Mnogo ste patili ali sada dolaze dani kada ce  sve da dodje na svoje.

Moramo da dodamo da nema sumnje da je jednom raku stalo do toga da vam na delu dokaze svoju ljubav.

 

RIBE

Emocije  su vam na prvom mestu. Ali ono sto moramo reci jeste da nema sumnje da osoba prema kojoj  ih imate nije ona prava. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali dolaze dani kada cete to na bolan nacin shvatiti. Prestanite da gubite svoje vreme na osobu koja ne zna da vas ceni. Sreda moze doneti promene.

Stranice: 1 2