Egipatski horoskop: Vasa  sudbina tokom avgusta – kratko i precizno…

Egipatski horoskop: Vasa sudbina tokom avgusta – kratko i precizno…

2023-08-02 0 By Admin

 Avgust je poceo, a mi vam otkrivamo sta vas ceka do kraja istog, sudeci po Egipatskom horoskopu.

 

OVAN

Egipatski horoskop za vas nosi posebnu poruku. Treba da uzivate u zivotu na najbolji moguci nacin. Da se oslonite na sebe i na svoje zelje i da uzivate u svemu sto imate. Jako vam znaci jedan rak ali ono sto moramo da naglasimo jeste da treba da znate da je iskren prema vama i da to cuvate.

 

BIK

Dolaze dani kada ce doci do najvecih promena u vasem zivotu. To je ono sto moramo da naglasimo. Jedan lav vam je odan i veran i dokaz je da postoje osobe koje znaju da vole iskreno i da daju sve od sebe za ljubav. Razmislite o tome da date sansu  sebi i da se fokusirate da tu ljubav sacuvate jer se tu krije vasa sreca.

 

 BLIZANCI

Egipatski horoskop za vas nosi  poruku da treba da se oslonite na sebe. Da treba pre svega da slusate svoje srce  i da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Neko do koga vam je stalo prema vama oseca isto i u to nema nimalo sumnje. Nemojte dizati ruke od onog do cega vam je stalo vec se  borite za to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Konacno cete moci da kazete da je sve doslo na svoje. Ovo ce biti mesec kada ce cuda biti moguca u vasem zivotu i to je ono sto moramo da naglasimo. Mnogo vam je stalo do jedne vage i nema nimalo sumnje da je ona spremna da vam na svaki nacin dokaze i pokaze svoju ljubav.  Uzivajte  u tome.

 

LAV

Sve dolazi na svoje. Mnogo ste patili ali sada ce sreca konacno da vas pogleda. Ono sto moramo da dodamo jeste da nema sumnje da je je jednom blizancu iskreno stalo do toga da vas usreci i da vasem zivotu da jedan novi i posebni smisao. Mislite o tome, cuda su moguca onome ko u njih veruje i ko ume da ih ceka.

 

 DEVICA

Egipatski horoskop za avgust ce doneti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Dakle ovo je svakako niz lepih vesti za vas i nema nimalo sumnje da ste ih vi i zasluzili. Samo je vazno da ostanete ono sto jeste. Nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete ziveti i donosi odluke umesto vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2