Ljubav za petak:Ovaj dan bi mogao biti sjajan za ljubav skoro svima!

Ljubav za petak:Ovaj dan bi mogao biti sjajan za ljubav skoro svima!

2022-08-04 0 By Admin

VAGA

Ovaj petak ce biti sansa za srecu. To ce biti dan kada ce sve u vasem zivotu doci na svoje. Ako sada mislite na nekoga iz svoje proslosti imajte na umu da je vise nego moguce da ce upravo ta osoba da vam se javi i prizna vam snagu svojih emocija.

 

SKORPIJA

Ovaj petak nece biti sjajan dan za ljubav ali svakako da hoce za karijeru. Fokusirajte se na taj deo vaseg  zivota jer cete na njemu biti i vise nego  uspesni. To moze da vam vrati osmeh na lice i da konacno shvatite da postoji neko ko bi za vas bas sve uradio. Mislite o tome.

 

STRELAC

Prilika za srecu je pred vama.To je vrlo vazno da kazemo. Ako sada postoji neko prema kome gajite emocije onda imajte na umu da toj osobi treba da to i kazete.  Ako budete iskreni umesto da vam je ponos na prvom mestu moguce je da ce se neke vase zelje napokon ostvariti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Nemojte se brinuti,dolaze dani za ljubav. Dani kada ce cuda biti moguca i kada ce napokon da  nastupe u vasem zivotu. Danas mozete ocekivati poziv od jednog raka. To moze biti jedno prijatno druzenje koje vremenom prelazi u ljubav. Samo budite strpljivi i sve ce doci na svoje.

 

VODOLIJA

Bitno je da kazemo da vama ovaj dan moze da bude sansa za novu srecu. Ako sada postoji neko prema kome gajite emocije,onda tu osobu treba da cuvate  i da joj stavite do znanja sta je ono sto tacno zelite. Jedan rak je spreman da vam na delu dokaze i pokaze koliko mu je zapravo stalo do vas.

 

RIBE

Konacno ste srecni.Konacno je sve onako kako treba da bude. Ali,ono sto moramo reci jeste da ovaj petak bas i nece biti idealan kada su emocije u pitanju. Uzivajte u svemu sto dolazi i slusajte svoj razum,a za danas je vrlo vazno da znate da prodju i losi i dobri trenuci.

Stranice: 1 2