Skorpijama ce  srce zakucati jace, dok ce Device biti tuzne, a Rakovi razocarani…

Skorpijama ce srce zakucati jace, dok ce Device biti tuzne, a Rakovi razocarani…

2022-08-05 0 By Admin

Ove ce subote necije srce da zakuca jace, ali  ce i ostala srca biti pomesanih osecanja, dok ce jedno da bude razocarano…

OVAN

Da nesto osecate, to je vrlo izvesno, ali je neizvesno u kojem pravcu idu vasa osecanja.Vreme je da vase srce bude sigurno sta oseca  i zasto  ste se pokolebali. Neko vam je zapeo  za oko  ali biste i zeleli sa njim u vezu, ali se plasite.

 

BIK

Zaustavili ste sve drugo, ubrajajuci i svoje obaveze, samo da budete sa jednim likom. Svi oko vas vide  da ste zaljubljeni ali vas je strah da ne budete odbijeni. Vase srce zeli da se uveri u osecanja sa druge strane, pa tek onda da se izjasni, sta oseca i sta zeli.

 

BLIZANCI

Ne znate kako da se ponasate i vreme je da nadjete neku meru.Vreme je da budete odlucniji nego ikada pre i da se zna  vas cilj. Pred drugima delujete kao da ste cvrsto uvereni da cete ga i ostvariti, a u dubini duse osecate  da se plasite. Niste tako sigurni, kako glumite da jeste.

 

RAK

Vase srce oseca veliku tugu i razocarenje i to bas u nekoga koga jako volite. Kao da sa njegove strane osecate blago ignorisanje i nikako da otopite led  sa njegovog srca. Radili ste svasta, pokusavali  i cinili mu na volju, ali nije vredelo. Vreme je da prihvatite.

 

LAV

Zelite da ovaj dan bude samo vas, i da ga provedete sa jednom posebnom osobom. Vreme je da se  i ona pokusa pribliziti vama, ali niste sigurni da ce to zeleti.  Zato pokazite svoje veliko interesovanje i ulozite sav svoj sarm. Po cenu svega morate uciniti sve kako bi se to ostvarilo.

 

DEVICA

Vasa  osecanja ce ovoga dana biti jako pomesana i vreme je da probate da ih sredite. Kao da su se sve vase zelje zamrsile u klupko i sada nikako da  ga otpetljate i razmrsite.  Osecaj vam govori da volite jednu ribu, ali  niste slobodni, ni uporni toliko, koliko biste morali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2