Ljubav za cetvrtak: Ovaj znak ce preci preko ponosa i poslati poruku!

Ljubav za cetvrtak: Ovaj znak ce preci preko ponosa i poslati poruku!

2022-08-10 0 By Admin

 Ljubav za cetvrtak. Bice ovo dan koji moze da promeni mnogo toga. Ali, svakako da jedan zodijak treba da pazi sta radi.

 

 OVAN

Ljubav za ovaj dan nosi poruku za vas. Vi ste znak koji treba da razmisli o tome sta tacno hoce. Moguce je da je jednom raku stalo do vas jako ali da vi u ovom trenutku niste spremni da se  usudite da sa njim nesto imate. Vrlo je vazno da kazemo da ne smete odustajati od onoga do cega vam je stalo.  Vreme je da predjete preko ponosa.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da ste znak koji je jako veran i odan. Osoba za koju se borite sada nije ona prava ali svakako da treba da date sebi vremena da to shvatite. Mnogo vam znaci  paznja od strane jednog raka ali  nazalost on nije osoba prema kojoj gajite sve te emocije i to je veliki problem.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da dolaze dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. Volite jednu vodoliju i iz dana u dan vam je sve jasnije da je ona iskrena prema vama. Svakako da treba da joj date priliku da vam dokaze da se kaje sto nije umela da ceni sve ono sto sa vama ima. No, cini se da sudbina planira da vam da jos jednu sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas voli jedan lav. I da je spreman na sve ne bi li vam na delu i dokazao svoju ljubav. No, bitno je da razmislite o tome da li ste vi spremni da nastavite dalje. Mnogo ste patili, dolaze dani kada ce cuda biti moguca ali samo od vas zavisi koliko cete srece  ugrabiti.

 

 LAV

Konacno sve dolazi na svoje. Prosli ste mnogo toga ali sada dolaze dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da vas  voli jedan rak. Spreman je na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav. Mislite o tome.  Neke odluke moraju biti donete.

 

 DEVICA

Ovo ce biti period promena. Vi ste znak kojeg ce sudbina da  nagradi i dolaze dani kada ce neke vase  zelje biti ostvarene. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da se toj osobi posvetite… Da se okrenete  ka njoj i da toj osobi na delu dokazete i pokazete svoje emocije. Zasluzila ih je.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2