Ljubav za cetvrtak: Ovaj znak ce preci preko ponosa i poslati poruku!

Ljubav za cetvrtak: Ovaj znak ce preci preko ponosa i poslati poruku!

2022-08-10 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da ce cuda biti moguca. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio sve o cemu masta. Ali, ono sto je vazno da naglasimo jeste da treba da slusate svoje srce. Neke vase zelje mogu da se ostvare vrlo brzo ali je stvar u tome sto je za vas bolje da tako ne bude. Mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Ovo ce biti dan kada nece doci do promena ali to ne znaci da treba da se  brinete. Mozda je bolje da budete sami nego kraj ljudi koji ne znaju da cene ono sto sa vama imaju. Sloboda sada bas i nije vas izbor ali ono sto moramo da kazemo jeste da je za vas svakako najbolje da slusate glas svog srca jer ono zna sta je najbolje za vas.

 

 STRELAC

Ovaj cetvrtak vama nece doneti ono sto ocekujete. Vrlo je moguce  da ce doci do razocarenja. Ali vazno je da kazemo da cete moci da kazete da su se  stvari promenile, i da ste naucili vaznu lekciju. Osoba za koju se borite nije vredna bas nicega sto cinite za nju. I to je osnova i poenta svega.

 

JARAC

Moramo da kazemo da je sve moguce kada ste vi u pitanju. Ali da je velika greska sto sada niste spremni da prastate jednom lavu. Jeste vas povredio ali je stvar u tome  sto  vi sada ni sami niste svesni toga da se iskreno kaje. Ako mu date priliku on bi mogao da ucini i moguce i nemoguce samo da vas usreci. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Odlicno se osecate. Volite nekoga i taj neko voli vas. Ono sto je bitno, ne smete da pravite ljubomorne scene. Mnogo ste voljeni, voljena osoba je iskrena. I velika vam je greska sto u ovom trenutku  ne verujete u sve  to.  Slusajte srce i uzivajte u sreci koju ste  svakako dugo cekali.

 

 RIBE

Ljubomora vase voljene osobe vam pravi probleme.   Vi ne znate zasto se ona tako ponasa. Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da je ona mnogo patila pre vas. I sada se samo plasi da cete ponovo da joj slomite srce i da ce ponovo kraj vas da lije suze.  Dajte joj do znanja da nece doziveti ponovo razocarenje…

Stranice: 1 2