Sve se vraca,sve se placa:Ove znakove ce stici karma!

Sve se vraca,sve se placa:Ove znakove ce stici karma!

2023-08-05 0 By Admin

  Sve u zivotu sto damo drugima, pre ili kasnije se vrati nama. I svako od nas  dobije ono sto zasluzuje, ni manje, ni vise…

 

    STRELAC

Karma cini svoje i vi konacno ulazite u etapu zivota kada se polako ali sigurno vase zelje ostvaruju. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte  na umu da dolaze dani kada ce cuda biti moguca i kada ce sve doci na svoje. Jedan rak je iskren prema vama  i nema sumnje da vas voli iskreno i iznad svega.  No, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da treba da se fokusirate na to da se vas odnos popravi. Sada nista nije kako bi ste zeleli ali je stvar u tome da vi u ovom trenutku  ni sami ne znate  na koju cete stranu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, polako. Karma dolazi sa namerom da vas nagradi za srecu koju ste cekali mozda cak i tokom celog zivota.

To je izvesno i sigurno. Ako sada postoji neko do koga vam je stalo treba da imate na umu da ta osoba oseca isto i da je samo pitanje dana kada cete vi to konacno i da shvatite.

Dalje, ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ce cuda biti moguca u vasem zivotu i da ste ih vi i zasluzili.

 

Karma dolazi u vas  zivot sa namerom da se kolo srece okrene i da napokon dodjete do svog cilja.

Vazno je da kazemo da ce neki pripadnici vaseg znaka biti zaproseni u danima koji su pred nama.  Mnogi su ludo zaljubljeni tako da ce biti van sebe od srece kada konacno dodje do toga da se vasa  zelja ostvari i da dodje do novog pocetka.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2