Vreme cuda, ljubavi, ali i raskida i razocarenja… Poruke svemira za sve znakove!

Vreme cuda, ljubavi, ali i raskida i razocarenja… Poruke svemira za sve znakove!

2023-08-05 0 By Admin

  Svemir ima svoje poruke, i sprema desavanja koja svakako ne ocekujemo…

 

 OVAN

Vreme cuda za vas nece uslediti. Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali sada prosto nije vreme da vama  krene na polju emocija. To ne znaci da treba da ocajavate vec da prosto shvatite da neke stvari ne mozemo promeniti ma koliko da to zeleli. Dajte sebi sansu  za sve.

 

 BIK

Konacno cete i vi da shvatite da vas neko voli. Mozemo da kazemo da cete u mesecima koji su pred nama dobiti sansu da nastavite tamo gde ste bili… Ako postoji neko do koga vam je stalo onda treba tu osobu da cenite i cuvate. Dolaze dani kada ce  za vas sve biti moguce.

 

 BLIZANCI

Ovo ce biti period kada je sve moguce. To je ono sto moramo da kazemo.   Ali, vi ste neko kome nije bilo lako u danima iza  nas, i sada je napokon doslo vreme da se kolo srece okrene i da  i vama krene na bolje. Slusajte svoje srce, ono ce umeti da prepozna ko je osoba koja je vredna vase ljubavi.

 

 RAK

Sve dolazi na svoje. Mnogo ste patili  ali je vreme da i vama krene na  bolje. U narednim mesecima ce mnogo toga da se slozi i uredi bas onako kako ste zeleli i kako vam je bilo potrebno. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko iskreno voli. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Bitno je da kazemo da vas voli jedna skorpija. Ona je iskrena prema vama i u mesecima koji ce uslediti vi cete to i shvatiti. Morate da naucite da cuvate tu ljubav  i da cuvate   to sto imate sa njom. Sve je moguce onome ko dovoljno veruje i voli. Razmislite o tome.

 

 DEVICA

Naredni meseci ce za vas biti jako lepi. Doci ce do pozitivnih promena.  Ovo se pre svega odnosi na polje posla. Bicete nagradjeni  za sav svoj rad i trud. Moguce je da cete dobiti poslovnu ponudu koja se ne odbija. Mislite o tome. Vi ste to zasluzili, iako se vama nekada cini da sve radite uzalud.

 

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2