Ovim  znacima stize poziv od bivseg partnera!

Ovim znacima stize poziv od bivseg partnera!

2023-08-06 0 By Admin

 Neke ljubavi su bivse,ali  se ipak jos uvek nisu zavrsile.  Jer, u nasim srcima i dalje tinjaju emocije.

 

SKORPIJA

Vi znate da vas vasa bivsa ljubav i dalje voli. Vama zapravo ne treba  njen poziv da bi ste vi to znali. Oduvek  vam je jasno da to sto imate sa njom je ono pravo i da tu osobu nista i niko ne moze da zameni. Ali vazno je da naglasimo  da vi trenutno niste zajedno i da ce to uskoro da se promeni na vasu veliku srecu. Moramo biti iskreni prema vama.  To je osoba koja vas je oduvek volela i zapravo jedina koja moze da vam pruzi srecu kakvu zasluzujete.

Ako ste sada u vezi, vreme je da se zapitate sta je ono sto zelite. Da li je to osoba koju volite, da  li je to ono pravo ili ne?  Mozda ste sada  sa nekim do koga  vam nije  iskreno stalo  i u tom slucaju je za vas najbolje da krenete dalje.  Vrlo je moguce da ce upravo vama   da se javi neko iz proslosti ko ce vam dokazati da je vasa sreca kraj njega.  Naravno da vam nece biti lako da se odlucite na sve to ali moramo reci da je za vas u ovom trenutku mozda to najbolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ni u kom slucaju nemojte  varati, niti biti neposteni prema voljenoj osobi. Ako vam nije stalo do   trenutnog  partnera, onda mu to i recite. Time cete i sebi i njemu dati priliku da krenete dalje i da nadjete svoju srecu kraj nekog ko ce umeti da vas usreci.

Poziv od bivse ljubavi stize i u to nema nimalo sumnje. Srece vam nece faliti, ali od vas zavisi koliko cete u periodu koji je pred nama biti nasmejani. Sudbina ima svoje planove.

 Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2