Pocinje vladavina device i evo kome ce ostvariti snove!

Pocinje vladavina device i evo kome ce ostvariti snove!

2022-08-23 0 By Admin

Vladavina device ce imati sve sanse za ostvarenje svojih zelja, ali nece biti jedini znak kojem ce se ostvariti snovi…

OVAN

Jedini vas san  je bila jedna jedina osoba.Odavno ste ceznuli za ljubavlju i paznjom jedne device, ali niste imali hrabrosti da joj pridjete. Bas kada pomislite da imate sansu, ona vas ignorise i vi se povlacite. Vreme je za promene u smislu da se prestanete kolebati.

 

BIK

Vladavina device ce mozda da utice na neke zivotne poteze koje ste trebali jos davno uciniti. Vase  srce ce da luta i bude nesigurno, ali ce doneti jednu vaznu odluku. I ne slutite da cete  od jedne odluke da donesete neke sudbonosne  koje ce obeleziti vas zivotni tok.

 

BLIZANCI

U vladavini device nece vam biti lako, jer jedini cilj je da osvojite srce jedne device. Vasa ce ljubav da cveta svakim danom vise, ali se necete truditi dovoljno.Morate biti hrabri i slobodni i ako zelite ostvarenje zelje, moracete i ici za njom.

 

RAK

Jedini san vam je da budete mirni  i posedujete svoj unutarnji mir. Verujete da se nista ne moze meriti sa tim osecajem, a jedna ce vam devica  glumiti zavodnika. Pocece da se razmece  svojom lepotom i sarmom, ali cete shvatiti da vam donosi nemir, a ne zeljeni mir.

 

LAV

Vec ste na pomolu  jednoj novoj zivotnoj etapi, a ne slitite da ce vam je obeleziti jedna vaga.U vladavini device  ona ce na vas delovati  kolebljivo i nesigurno.Mozda je vreme da sami nadjete svoj pravac i put, i tacno razlucite sta zelite i sta osecate. Inace, mogli biste pogresiti.

 

DEVICA

Vreme vase vladavine pocinje i idite za svojim snom.Mada ce se vecina vasih zelja ostvariti, necete biti jedini srecan znak. Vreme je za sva zivotna uzivanja, a imacete i paznju voljene osobe.  Pred vama su  povoljne sanse, a vi budite neko ko ce ih maksimalno iskoristiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2