Pocinje vladavina device i evo kome ce ostvariti snove!

Pocinje vladavina device i evo kome ce ostvariti snove!

2022-08-23 0 By Admin

VAGA

Morate znati da jedan lav pati zbog vas  i da vas tajno voli. Cas mu dajete nadu, saljete signale, pa se onda povlacite. U  momentu kad mu se ukaze prilika da vam pridje, vi se udaljite, ali ne ignorisete ga u potpunosti. Odlucite se!

 

SKORPIJA

Vec ste zauzeti svojm ljubavnim jadima, i u vladavini device, zelite povuci crtu. Morate uciniti neki konkretan korak, povuci odlucujuci potez.  Mozda je vreme da vam prioritet bude vas jedini san i da ga sledite. Nema odustajanja, jer necete ga ostvariti.

 

STRELAC

Vreme je da se ostvare poslednje zamisli koje vam se vrte po glavi. U vladavini device, vreme je da se ostvari vas jedini san, i da osoba koju volite, potegnu sudbinske odluke. Bicete drugi znak po kojem se ostvaruju zelje tokom vladavine ovog znaka.Vreme je da se  vas jedini san  bude ostvaren.

 

JARAC

Vasa ljubav je  jedini razlog vaseg postojanja ali prema  odredjenoj osobi.Volite jednu osobu koja vas odavno zagleda ali nikako da vam pridje.Vi cete je drzati kao zadnju slamku spasa i jedinu svetlu tacku. Imate sanse, vreme je za akciju.

 

VODOLIJA

Vreme je da se rese neki odredjeni  problemi koji se odavno povlace. Vreme  je da se odavno  zabrinete za ono sto je na spisku resenja koja vas cekaju.Sad ili nikad cete morati pokazati razlog za brigu sto odavno oduljujete neka resenja. Tako samo sebi gomilate  probleme.

 

RIBE

Vec ste se resili da budete zahvalni jednoj osobi, i red je da joj to i pokazete. Zato dajte sve od sebe i ne stedite reci.Tamo gde pokazete da ne znate biti ni  zahvalni, ni pozrtvovani, necete ni znati sta vam  je cilj. Poklonite paznju partneru, recite, iskazite bilo sta sto osecate!

Stranice: 1 2