Mala sudbina za septembar:Evo sta za vas spremaju zvezde!

Mala sudbina za septembar:Evo sta za vas spremaju zvezde!

2023-08-06 0 By Admin

Sudbina svakoga znaka se menja, pa ce nekima i mesec septembar  da donese neke nove korake i desavanja…

OVAN

Sudbina vam nije naklonjena, ali ce biti.Od vas se ocekuje da postanete  mnogo odlucniji i budete odgovorniji.Malo ste se opustili, ali cete morati da se ponasate zrelije, uostalom kao i ranije.Jedna ce osoba od vaseg zivota da napravi haos, ali cete se uspeti snaci, jer cete biti obostrano zaljubljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mnogo ste se osamili i postali ste  udaljeni od svih.Moracete da nadjete pravi razlog zbog cega i da  se vise pocnete druziti. Iskazite sta vam smeta i sta je vase nezadovoljstvo. Mozda cete kada podelite probleme sa nekima da budete daleko raspolozenjiji i da se osetite lakse kada podelite svoju muku.

 

BLIZANCI

Vec ste poceli da se  nervirate zbog svake mguce sitnice.Osim sto to nije dobro ni vama, niti vasoj okolini, morate prestati zbog sebe.Ne smete reagovati ishitreno i u momentu, nego imati takta. Pazite da vasa netakticnost vam se ne obije o glavu.

 

RAK

Suvise ste popustili svima da bi sada mogli da zategnete tamo gde biste morali. Rec je, izmedju ostalih, i o vasem partneru. Navikao je na povlastice, ali cete  ga usloviti  da ce morati da se nadje pred licnim izborom.Morace da se menja ili mu necete dati izbora, vec dovesti pred svrsen cin.

 

LAV

Dolazeci mesec ce vas  docekati uljuskane u svoj lepi i sareni, emotivni svet. Zaljubljenost sa jednom osobom, i povlacenje iz drustva, izazvace svakakve komentare.  Nije vas briga sta ko misli, ali pojedninim osobama morate da obrazlozite sve sta se zbiva i gde ste ovih dana.

 

DEVICA

Vasi ce manji problemi da nastanu u porodicnim odnosima sa izvesnim osobama. Sami ste krivi zbog svojih ishitrenih reakcija, i komentara koji nisu bili na mestu.Sada ce biti red da ih istrpite na svojoj kozi, i da snesete posledice svog brzog i ostrog jezika.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2