Ovan ce sresti nekog posebnog,Raku se javlja bivsi,Jarac u dilemi…

Ovan ce sresti nekog posebnog,Raku se javlja bivsi,Jarac u dilemi…

2022-08-24 0 By Admin

Ljubavni horoskop za naredne dane. Istina o tome sta vas ocekuje, i mali saveti za blisku buducnost…

 

 OVAN

Nema sumnje da cete vi sresti nekog posebnog. Moramo da kazemo da vam sledi ljubav na prvi pogled iako vase srce bas i nije romanticno u tolikoj meri. No, sudbina je resila da vas iznenadi na jedan jako lep i poseban nacin, bas kao sto vi i zasluzujete.

 

 BIK

Vi i dalje gledate u proslost i to je velika greska. Kao da niste spremni da nekome okrenete ledja za sva vremena. Dobro znate da ta osoba ne zna da ceni ono sto ima sa vama ali je prosto jace od vas. Ne gubite nadu u srecu sa njom..

 

BLIZANCI

Vama nece faliti srece u danima koji su pred nama. To je ono sto moramo da kazemo. Vrlo je moguce da ce  doci do toga da dobijete sve o cemu ste do sada samo mastali. Ali, polako, neka vase zelje ne budu nerealne kako se ne bi ste na kraju razocarali.

 

 RAK

Vi se i dalje nadate da cete sresti nekoga iz svoje proslosti. I nema sumnje da ce doci do toga da se vasa zelja ostvari. Vrlo uskoro mozete da ocekujete da vas ta osoba pozove i da vam na delu dokaze svoju ljubav. Nova sansa za vas dvoje.

 

 LAV

Vi ste shvatili sta ste uradili i koliku ste gresku napravili sto niste cuvali osobu do koje vam je stalo. Ne  postoji sansa da je vratite u svoj zivot jer ona prema vama vise ne oseca isto. Razocarali ste je i slomili ste njeno srce. Nema tu vise sta da se ispravlja.

 

DEVICA

Dolaze dani za srecu i nema sumnje da ce vama konacno krenuti na polju emocija.

Ako je vase srce sada slomljeno, znajte da je moguce da cete upoznati nekoga ko ce na poseban nacin da vam pridje i da vas osvoji. Naravno, i da vas usreci.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2