Ovan ce sresti nekog posebnog,Raku se javlja bivsi,Jarac u dilemi…

Ovan ce sresti nekog posebnog,Raku se javlja bivsi,Jarac u dilemi…

2022-08-24 0 By Admin

 VAGA

Velike su sanse da cete doziveti srecu o kojoj ste do sada samo  mastali. Ako je vase srce sada slobodno imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce to da se promeni. Mnogo mislite o jednom jarcu i on ce na delu da vam  dokaze da je vredan vase ljubavi, i truda.

 

 SKORPIJA

Nemojte da marite za tudja misljenja. Vazno je samo ono sto vase srce iskreno zeli. Ako postoji neko prema sada imate emocije onda se fokusirajte na tu ljubav. Misljenje drugih ljudi je nevazno ako ste vi srecni kraj te osobe.

 

STRELAC

Vi ste se previse fokusirali na posao. U vasem  zivotu nema  ni naznaka neke nove ljubavi. Vi se potajno nadate da cete sresti nekog ko bi mogao da vas osvoji,ali zapravo sebi ne dajte sansu  za to. Samo posao, obaveze, karijera,  emocije su vam na zadnjem mestu.

 

 JARAC

Vi ste sada u dilemi. Ne znate da li da date jos jednu, ko zna koju sansu po redu, nekome do koga vam je stalo. Ta osoba vas je mnogo puta povredila i razocarala.I vi uvek kazete da je zadnji put,a onda joj date jos jednu sansu, i ona vas opet povredi.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da dolaze dani kada ce ljubav da vas pogleda. Odnosno, kada ce sreca da se useli u vas zivot. Vama ce naredni dani biti vrlo lepi. Doci ce do toga da cete sresti jednu vagu i pozeleti da kraj nje ostanete do kraja zivota.

 

 RIBE

Moramo reci da ovo bas i nije vreme za ljubav kada ste vi u pitanju. Ali, to ne znaci da treba da ocajavate. Samo dajte sebi priliku da o svemu dobro razmislite. Ako postoji  neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da toj osobi date priliku i priznate joj sve.

Stranice: 1 2