Moraju da pogledaju istinu u lice:Ove znakove ceka raskid!

Moraju da pogledaju istinu u lice:Ove znakove ceka raskid!

2022-08-25 0 By Admin

 Zao nam je sto ovog puta donosimo lose vesti. No, ako ste rodjeni u ovim znacima, znajte da morate da se pomirite sa tim da ste svoje srce dali pogresnoj osobi…

 

OVAN

Pogledajte istinu u lice. Nemojte da gubite svoje vreme na one koji ne znaju da cene ono sto sa vama imaju. Morate da imate na umu da cete vrlo uskoro shvatiti da osoba za koju se borite nije ona prava. Dali ste sve za nju i istina je da je volite iskreno ali ono sto moramo da kazemo jeste da ona za vas nije ona prava.Prestanite vec jednom da se nadate  da ce to da se promeni i da ce ona da vas voli onako kako vi zasluzujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Velike su sanse da ce   u danima koji su pred nama da vam pokaze svoje pravo lice. Nije nemoguce cak ni to da ce  doci do toga da shvatite da ona ima emocije prema nekome drugom. Naravno da ce ovo tesko da vam padne ali moramo da kazemo da je za vase dobro najbolje da krenete dalje i da ne dozvolite nikome da se igra sa vama na bilo koji nacin.  Doci ce do toga da  vam srce bude slomljeno ali  polako… Ne pravite dramu i nemojte ocajavati. Znajte da osoba koja je prava ce doci, pre ili kasnije, i da nema sumnje da cete vi upoznati onog ko vam je sudjen i ko ce znati i umeti da ceni ono sto sa vama ima.  Istina je da nema nimalo sumnje da vam sada sledi raskid i slomljeno srce. Ali, znajte da je to za vas najbolje, jer posle tuge dolazi sreca u vas zivot. Sreca koju ste bez imalo sumnje i zasluzili.  Raskid ce nastupiti,ali cete vrlo brzo nakon toga pronaci nekoga ko ce umeti da vas voli na pravi nacin.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2