Bivsa ljubav ovih znakova ce se pokajati za sve: Trazice jos jednu sansu!

Bivsa ljubav ovih znakova ce se pokajati za sve: Trazice jos jednu sansu!

2022-08-26 0 By Admin

 Bivsa ljubav je nekada ono sto nas boli, i ono cemu se uvek vracamo, ako je to osoba koju volimo iznad svega…

 

 

 BLIZANCI

Vasa bivsa ljubav nikada nije prestala da vas voli. To je ono sto moramo da kazemo. Ona mozda to dobro krije,ali nema nimalo sumnje da joj je i dalje stalo. I iako  mesecima pokusava da vas zaboravi, prava  je istina da joj je iz dana u dan jasnije da to nije moguce. I u skladu sa tim, ona ce vrlo uskoro da odluci da ucini prvi korak ka vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jednostavno ce joj biti jasno da ne postoji mogucnost da vas vrati,  ni da bez vas nadje svoju srecu. Shodno tome, ucinice sve, sve sto moze kako bi pokusao da vas vrati  u svoje narucje. Imajte na umu da ce vrlo uskoro vasa bivsa ljubav traziti jos jednu sansu. Iskreno vas voli, i sada je bez imalo  sumnje spremna da se menja.

Da se menja samo zbog vas, da pristaje na kompromise, da ide  ka svom cilju,a to ste vi. Ukoliko je vase srce sada slobodno, znajte da nema sumnje da bi ste toj osobi trebali da date sansu.  Naravno da ne treba odmah da  joj date sansu. Vec, samo priliku da vam ta osoba na delu dokaze i pokaze da se promenila, ako se promenila zaista. Vama niko ne savetuje da se vi vratite na staru stazu…Samo da jednostavno sebi date priliku da o svemu dobro razmislite, i toj osobi priliku da vam na delu dokaze ono sto vam prica.

Ako su emocije i  u vama iskrene, i ako je obostrano, onda znajte da oboje treba da krenete ka svom cilju, i da oboje uradite ono najbolje kako bi vasa ljubavna romansa dozivela svoj pocetak…Odnosno, kako bi vasa ljubavna romansa  uspela.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2