Ljubav tokom jeseni: Ovan ce sresti nekog posebnog, Lav se kajati, Skorpija srecna…

Ljubav tokom jeseni: Ovan ce sresti nekog posebnog, Lav se kajati, Skorpija srecna…

2023-08-22 0 By Admin

   Pred nama je jesen. Saznajte sta ce vam doneti na polju emocija i ljubavi…

 

OVAN

Ljubav tokom jeseni ce svakako biti nesto  cime cete moci da se pohvalite. Moramo da kazemo da je izvesno da ste dugo patili zbog ljubavi,ali da sada konacno sve dolazi na svoje. Samo je vazno da slusate glas svog srca.

 

BIK

Ovaj period vam bas i nece biti najlepsi u zivotu. Moramo da kazemo da dolaze dani kada cete konacno shvatiti da osoba za koju se borite nije ona prava. Samo nemojte ostajati tamo gde  ne zelite, i dozvolite sebi da idete kroz zivot onako kako vi licno zelite.

 

BLIZANCI

Ljubav tokom jeseni ce biti  polje na kojem ce zaista nastupiti razna desavanja. Moze se reci da vam sledi niz emocija ali i niz promena. Samo pazite sta radite, kome darujete svoju ljubav, i fokusirajte se na glas svog srca, jer ono najbolje zna sta je najbolje za vas. To moramo da  naglasimo.

 

RAK

Naredni  meseci ce biti zanimljivi kada ste vi u pitanju. Ako jos uvek niste pronasli svoju srodnu dusu, znajte da je samo pitanje dana kada ce to da se desi. Sve vam je jasnije da je jedan rak spreman na sve ne bi li vam na delu dokazao sta prema vama oseca. Zasluzio je sansu.

 

LAV

Vi ste svesni gde ste pogresili, bas kao i toga da ma sta da uradite, ne mozete promeniti   nista niti vratiti vreme. Bice vam jako  tesko tokom jeseni jer ce vasa voljena osoba konacno naci svoju srecu. Vi ste pored nje imali bas sve,ali vam je sve bilo malo, i zato vam sledi kajanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Odlicno se osecate. Tako ce ostati i tokom jeseni, neovisno od toga da li ste slobodni ili ne. Kao da ste shvatili da zaista nema veze da li imate  nekoga, jer ste pronasli svoj mir, i spremni ste da cekate da se sreca useli u vas zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2