Posvadjane ljubavi se mire u narednom mesecu:Evo kome bivsa ljubav ne da mira!

Posvadjane ljubavi se mire u narednom mesecu:Evo kome bivsa ljubav ne da mira!

2022-08-26 0 By Admin

VAGA

Sve je oko vas jos uvek nesigurno i ne znate sta tacno zelite. Neko vam se svidja, a zelite da vam sam pridje i da pokaze interesovanje.Vreme je da se udruzena dva srca spoje u ljubavi i pokazu sta osecaju jedno za drugo.

 

SKORPIJA

Necete znati da jesen dolazi sa poklonom  koji  ne ocekujete.Bice to slucajno poznastvo sa jednom osobom koje ce da preraste u nesto lepo.Od vas se ceka da budete neko ko ce da prihvati osecanja onog drugoga, i da samo vremenu pustite da tece.

 

STRELAC

Posvadjani ste sa svojim srcem  jer voli pogresnu osobu. Odustajali ste od nje i pokusavali svaki put da joj se priblizite. Ni sada necete dospeti do njenog srca i red je da se povucete kao neko ko je sve moguce pokusao, i nema za cime da zali.

 

JARAC

Vec ste spremni da se nosite sa novim  osecajem da vam neko strasno nedostaje. Daljina ce uciniti svoje, ali vase srce nece.Svakim kilometrom vasa ce ljubav da bude veca i snaznija. Onaj kojeg volite osetice ljubav cak i kilometrima daleko od vas.

 

VODOLIJA

Suvise ste ponosni da biste dozvolili jednoj osobi da vam izmami  izvinjenje.Tu niste ni malo  zadovoljni, niti ste u pravu, ali cete uvideti da gresite. Od vas se ocekuje da budete vise nezni a manje ponositi. I pobednici  cesto nose greske koje ne zele da priznanju.

 

RIBE

Vasa ljubav ce se  morati da se desi pre ili kasnije.Zato se mirite da vase srce pocne da kuca u ritmu jedne nove ljubavi. Zaljubljujete se u nekoga i koliko god bezali od ljubavi i osecanja, necete moci da se otrgnete.  Od vas se ocekuje da podlegnete osecanjima srca koja ce se iznenada probuditi.

Stranice: 1 2