Zvezde otkrivaju vasu sudbinu od septembra do decembra!

Zvezde otkrivaju vasu sudbinu od septembra do decembra!

2023-08-30 0 By Admin

Zvezde su unapred odlucile koga ce pocastiti srecnim trenucima i casovima za nezaborav, bas kao i kome ce doneti tugu…

OVAN

Da ce vas zvezde nagraditi srecom, vi se i ne nadate , ali ocekujete neke mirnije dane. Protekli dani su vam doneli  burna desavanja i sada samo zelite da se sve sredi i sve vrati na svoje  mesto.  Vreme je da se sredite  i da  idete svojim uobicajenim obavezama.Miran, ali stabilan period pred vama.

 

BIK

Ovako, kako je islo do sada, dalje nece moci.Moracete da se uozbiljite i da znate da stajanje u mestu, ne vodi nicemu. Ako zelite da se stvari pocnu okretati na bolje , morate doneti veliku odluku. Vreme je za akciju i zivotne poteze.

 

BLIZANCI

Vi ste suvise optereceni onim sto sledi, a da ne gledate na sadasnje situacije. Takvo vas stanje suvise plasi, jer se bojite krize i novcane nestasice. Izboricete se uz pomoc porodice, ali gledajte da  razmisljate drugacije. Dok misle da ste kukavica, vi ste samo uplaseni i zabrinuti.

 

RAK

Vec ste dosta zabrinuti licno za sebe i svoje zdravlje koje se malo poremetilo. Bice dosta bolje ali necete imati toliko volje, ni snage da se izborite sa svojom bezvoljom. Mada cete raditi i ici za obavezama, cinicete to bezvoljno, sve dok se ne desi jedan susret.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Mozda  biste hteli na nove  staze, i da planirate i neke nove i znacajne korake. Mada vam je lepo u vezi, osecate se vezanih ruku. Vasa veza trpi neke odredjene posledice i vreme je da se sredite.  Pokazite da cete zajednicki protiv svih, jer na to ce mozda da se povuku mnogi.

 

DEVICA

Znate da vas ceka jedna nova etapa u kojoj neizvesnost dobija bitku.Nece vam biti lako ali cete se nekako boriti u situaciji kada ce sve biti neizvesno.Ici cete za svojim obavezama ali cete se morati drzati hrabro, kao da ste pobednik.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2