Astro prognoza za  zadnje dane avgusta: Ovim znacima se zivot menja iz korena!

Astro prognoza za zadnje dane avgusta: Ovim znacima se zivot menja iz korena!

2022-08-27 0 By Admin

Dosli smo do kraja jos jednog meseca, ovog puta, zadnjeg meseca leta.  No, zadnji dani mogu da donesu promene koje niste ni slutili!

 

BLIZANCI

Astro prognoza za zadnje dane ovog meseca za vas je jako povoljna. To je ono sto moramo da kazemo. Istina je da vam nije bilo lako, ali polako sve dolazi na svoje. Jedan rak vam je i dalje u mislima i nema nimalo sumnje da ste spremni da se za njega borite. No, ono sto vi ne znate jeste da i on prema  oseca isto i da je samo pitanje dana kada cete to shvatiti.

Dragi blizanci, jedna vaga ce vrlo uskoro doci u vas zivot sa namerom da vas osvoji,  ali vi cete  konacno odluciti da budete iskreni. Da idete putem kojim vas zapravo vodi i vase srce. I to je ono sto je vaznije od svega. Nije vazno ko ce uciniti prvi korak, ali savet  zvezda je da vi prvi pridjete tom raku i da mu u oci kazete da ga volite.  Da ne mislite na ponos i na inat, vec da jednostavno svoje srce  slusate. On prema vama oseca  isto, i to je jedino sto je zapravo vazno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je moguce da ce  zadnji dani ovog meseca doneti razocarenja na polju  prijateljstva. Moguce je da ce doci do toga da shvatite da jedna osoba koju vi smatrate prijateljem nije iskrena prema vama. Da je  neke stvari sakrila od vas, ili da vas je slagala. Nece vam biti lako da sve to podnesete. No, to ce svakako biti prilika da naucite da vam nisu svi prijatelji. I svakako da nakon ovog ruznog perioda necete nikome olako verovati.

Znajte da neki ljudi moraju da odu od vas, jer su pogresni, kako bi oslobodili mesto za one koji su pravi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2