Septembar ce ovim znacima biti vreme kada ce sresti svoju bivsu ljubav!

Septembar ce ovim znacima biti vreme kada ce sresti svoju bivsu ljubav!

2022-08-27 0 By Admin

 Pred nama je septembar. Moramo da kazemo da ce ovo biti mesec pomirenja ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka…

 

SKORPIJA

Septembar ce biti mesec kada cete shvatiti da vasa bivsa ljubav i dalje gaji emocije prema vama. Ono sto moramo da kazemo jeste da vama ne pada na pamet da se vracate na stare staze. Istina je da ste tu osobu mnogo voleli i da vam je jednim delom i dalje iskreno stalo ali  ono sto je  najvaznije, vi tu osobu  jednostavno vise ne zelite u svom  zivotu. Toliko ste suza zbog nje prolili da ste sada odlucili da krenete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da ce vam znaciti saznanje da vas i dalje ta osoba voli ali ono sto moramo da kazemo jeste da vam nece pasti na pamet da se mirite sa nekim ko ionako nikada nije znao da ceni ono sto sa vama ima. To je najveca moguca istina. Moramo da kazemo da cete u danima koji su pred nama shvatiti da je za vas najbolje da ne gledate u proslost. Da se tamo nista nije promenilo i da je za vas sada najbolje da razmisljate pozitivno. Da prosto sebi date sansu da nadjete nekog novog, nekog ko ce umeti da vas voli na nacin na koji vi to i zasluzujete.

No, ako se ipak ubrajate u one pripadnike ovog zodijaka koji i dalje mastaju o bivsoj ljubavi, znajte da nije nemoguce nista. Da cete svakako dobiti sansu za novu ljubav, ali da samo od vas zavisi hoce li i doci do toga da toj osobi date priliku. Moramo da kazemo da je sve moguce onome ko veruje. Da je sve moguce onom ko je spreman na promene. Ali, to vas  bivsa ljubav i dalje voli ne mora da znaci da se ona promenila.

Itekako je moguce da ce doci do toga da vam ponovo slomi srce.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2