Ovi znaci su napravili veliku gresku,i karma nazalost dolazi da ih kazni!

Ovi znaci su napravili veliku gresku,i karma nazalost dolazi da ih kazni!

2022-08-30 0 By Admin

 Svi mi, pre ili kasnije, uradimo nesto zbog cega se kajemo. Ovim znacima dolazi vreme naplate za greske…

 

 LAV

Vi dobro znate da ste napravili gresku. Znate da  ste povredili nekoga do koga vam je stalo i sada vam je jako tesko zbog toga.  Jedan deo vas se nada da ce doci do toga da se ta osoba vrati u vas zivot, ali  uskoro cete shvatiti da to nije nemoguce. Jer, jednostavno, doci ce do toga da saznate da je ta osoba krenula dalje. Da je pronasla nekoga, nekoga ko ce je voleti iskreno, i ceniti onako kako vas niko nikada.

Bice vam jako tesko. Nema nimalo sumnje da  ce doci karma u vas zivot sa namerom da vam dokaze  na delu da ste pogresili sto ste dozvolili da neko tako poseban i dragocen ode iz vaseg zivota. Kada dodje do toga da shvatite da je ta osoba konacno srecna, to ce biti najveca kazna za vas. Jer, u tom trenutku cete shvatiti da je i dalje volite. Da  je ona bila i ostala jedina osoba koja moze da vas usreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zbog greske iz proslosti, zbog toga sto niste umeli da cenite srecu koju vam je Bog dao, sada dolaze dani kada cete silno da patite. Karma ce jednostavno da ucini svoje, i to ce ujedno biti najveca zivotna lekcija u vasem zivotu.  Lekcija da, kada jednom ponovo u vas zivot udje neko vredan ljubavi, tu osobu cenite, cuvate,  i da se nikada vise ne igrate sa necijim emocijama…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2