Sudbinska ljubav! Jesen ce ovim znacima doneti  ljubavno ludilo!

Sudbinska ljubav! Jesen ce ovim znacima doneti ljubavno ludilo!

2022-08-30 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u  ova tri znaka zodijaka, znajte da cete tokom jeseni konacno resiti sve svoje emotivne probleme!

 

 RAK

Sudbinska ljubav konacno ulazi u vas  zivot. Posle niza suza,  posle razocarenja, posle teskih trenutaka, konacno cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.  Ako jos uvek niste upoznali osobu za koju mozete da kazete da je vasa srodna dusa, znajte da ce to sigurno da usledi tokom  jesenjih meseci. To nece biti ljubav na prvi pogled, koju mozda prizeljkuje vase romanticno srce. To ce jednostavno biti ljubav koja ce se razviti  iz jednog lepog prijateljstva, i to je najvaznije od svega. Zapravo, takve ljubavi i jesu najlepse i najvece i imaju dobre predispozicije da traju, sto je svrha svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Za slucaj da vec imate svoju srodnu dusu kraj sebe, znajte da vam jesen donosi promene. Ukoliko jos niste poceli zajednicki zivot, znajte da sledi upravo to. Neki rakovi ce dobiti najlepsu vest, vest o potomstvu. I to je svakako ono sto vase srce zeli najvise na svetu. Pravu ljubav, i da se ostvari u ulozi roditelja…

 

    OVAN

Vi dobro znate  ko je vasa sudbinska ljubav. Dobro znate da je to osoba iz vase proslosti i da je uzalud sto uporno pokusavate da je zaboravite jer je ona bila i ostala jedina osoba koja je umela sa vama. Osoba koja je umela i znala da vas usreci na nacin na koji ste to oduvek zeleli.

Sada verovatno niste zajedno, ali  sudbina ce vam dati jos jednu sansu. Vama tokom jeseni sledi susret, posle ko zna koliko vremena. A kada dodje do toga da vam se ponovo sretnu pogledi, bice vam sve jasno, i imacete osecaj kao da je vreme stalo. Ponovo cete se osecati kao da samo vas dvoje postojite na svetu, i da nije vazno nista drugo. Ni proslost, ni koliko je vremena proslo, ni da li ste, u medjuvremenu, imali kraj sebe neke druge ljude. Jedino ce biti vazno to  da vam sudbina daje jos jednu sansu zato sto je ljubav medju vama jaca od bilo koje prepreke, od svake daljine… Sudbinska ljubav se desila odavno, samo sto je trebalo sacekati da se kockice sloze. Da dodje pravo vreme za vas.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2