Vase finansije u narednih sedam dana:  Evo ko ce imati najvise para,a ko  mora da pozajmi!

Vase finansije u narednih sedam dana: Evo ko ce imati najvise para,a ko mora da pozajmi!

2022-08-30 0 By Admin

VAGA

Novac vam je u prvom planu i na prvom mestu. Imali ste jako mnogo troskova i sada dolaze dani kada cete konacno moci da kazete da je sve doslo na svoje,ali  morate mnogo i da radite.  Narednih sedam dana  treba da pazite na svaki dinar.

 

SKORPIJA

Vama novac nikada nije na prvom mestu. Ne fali vam,  ne moze se reci da su vase finansije lose. Ali, vi ste jedan od retkih znakova koje novac ne moze da usreci.  Dzaba vam sto imate pare, ako nemate nekoga ko vas iskreno voli.

 

STRELAC

Vi ste onaj znak kojem novca nikada nije dovoljno. Ma koliko da imali, vi cete uvek reci da su vase finansije lose, i da mogu biti mnogo bolje. U prvim danima novog  meseca cete mnogo raditi, ali ne brinite.. Dolaze dani kada ce se vas trud isplatiti.

 

JARAC

Kada su u pitanju finansije, moramo da kazemo da cete vi imati tacno onoliko koliko se budete trudili. Sto znaci, ako budete radili naporno, imacete mnogo, ako ne, falice vam. Dakle, savet  za vas je da nadjete kompromis. Da imate solidno… I da imate vreme i za druge stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Jedan rak vam je jako vazan. To je izvesno, ali zbog te emocije se cini da zapostavljate svoje obaveze. Cinjenica je da su vase finansije sada lose ali sve mozete da promenite ukoliko nadjete kompromis. Morate imati vremena i za  posao kao i za ljubav.

 

RIBE

Finansije vam nisu na prvom mestu. Trenutno ste zadovoljni sa  stanjem  na vasem racunu. Naravno da uvek moze bolje. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da u narednih sedam dana mozete dobiti priliku da se dokazete na polju karijere.

Stranice: 1 2