Horoskop za narednih sedam dana:Tarot karte ne grese!

Horoskop za narednih sedam dana:Tarot karte ne grese!

2022-08-31 0 By Admin

 VAGA

Vi se odlicno osecate. Konacno je kraj vas osoba do koje vam je jako stalo. Moramo da kazemo da je na vama da se borite za svoje snove. Ako postoji neko o kome sada mastate znajte da je najbolje da toj osobi kazete ono sto mislite  i osecate.

 

 SKORPIJA

Ovo ce biti dani kada ce ljubav da vam  bude na prvom mestu. Ali, jako je vazno da kazemo da ne treba da odustajete od onog sto naumite. Ako postoji neko prema kome gajite emocije,sada je pravo vreme da mu to i kazete…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jako je vazno da kazemo da nema sumnje da ce doci dani  za ljubav. Dani kada ce vam biti jasno da vas voli jedan rak i kada cete shvatiti da treba  da se fokusirate na ono sto hocete.  Sve moze da dodje na svoje i nema sumnje da ce najlepsi trenuci tek da uslede.

 

 JARAC

Horoskop  za narednih sedam dana je jako povoljan kada ste vi u pitanju. Mozemo da kazemo da je izvesno da cete dobiti sve ono o cemu sada samo mastate. Nema sumnje da je jedan lav odlucan u tome da vam na delu svoju ljubav pokaze.

 

 VODOLIJA

Vi ste neko ko ce moci da kaze da je ostvario svoje snove. Ali, ono sto je bitno da naglasimo jeste da ne smete da odustajete od onog sto vase srce zeli. Narednih sedam dana mogu da donesu ono sto ste dugo cekali i o cemu ste dugo mastali.

 

 RIBE

Sve je napokon u redu. Srecni ste, imate nekoga ko vas voli na pravi  nacin.  Ova sedmica septembra moze da bude jako povoljna i lepa za vas. Sedmica kada ce uslediti ostvarenje nekih vasih zelja i kada i ono nemoguce moze postati moguce..

Stranice: 1 2