Jesen uskoro pocinje,a ovim znacima donosi ljubavno razocarenje,nekome i izdaju!

Jesen uskoro pocinje,a ovim znacima donosi ljubavno razocarenje,nekome i izdaju!

2022-09-01 0 By Admin

 Jesen inace vazi za godisnje doba koje je najsumornije. Nazalost, ovi znaci ce se razocarati u mesecima pred nama…

 

 LAV

Jesen pocinje, i vama ce vrlo verovatno biti najbolnija  u zivotu. Zasto? Zato sto cete u mesecima koji su pred nama shvatiti da ste pogresili. Da ste imali  pravu osobu i pravu srecu, ali da to niste znali da cenite. Jako je vazno da kazemo da cete shvatiti da ste napravili gresku i da sada ni u kom slucaju ne mozete tu gresku da ispravite. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali vi ste sami krivi sto vam  je sada osmeh nestao sa usana.

Ova jesen vam donosi razocarenje. Razocarenje u vas licno  jer ce vam biti jasno da nema nimalo sumnje da ste napravili gresku zbog koje cete se kajati vecno. Ne postoji mogucnost da bilo sta ispravite, i zato vam sada jedino ostaje da naucite lekciju. Da vise nikada ne dozvolite sebi da se na bilo koji nacin igrate sa necijim emocijama. To je vrlo vazno da kazemo. Dolaze dani kada cete saznati da je osoba koju volite jednostavno ponovo srecna. I to je ono sto ce slomiti vase srce. To je vrlo vazno da kazemo.  Zabolece vas njena sreca zato sto cete shvatiti da ste mogli sa njom da ostvarite svoje snove, samo da ste malo vise  razmisljali i trudili se da sacuvate  ono sto ste imali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vama ce ova jesen proci u znaku kajanja ali shvatite to kao priliku da naucite  nesto i da vise nikada ne dozvolite sebi da ne uzivate u ljubavi. Da ne cenite tu srecu koju imate, pre svega.  Doci ce jednom osoba koja ce vas voleti.I tu osobu, kada se pojavi, trebate ceniti i cuvati.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2