Jesen uskoro pocinje,a ovim znacima donosi ljubavno razocarenje,nekome i izdaju!

Jesen uskoro pocinje,a ovim znacima donosi ljubavno razocarenje,nekome i izdaju!

2022-09-01 0 By Admin

  VAGA

Moramo da kazemo da ce vama ova jesen biti teska samo zato sto ce doci do toga da vidite da je neko do koga vam je jako stalo bio neiskren prema vama. Naravno da vam nece ni u kom slucaju biti lako zbog toga. Rec  je o osobi koju iskreno volite i zato vam nikako nece biti lako. Ali, nazalost, cinjenica je da ta osoba ne  oseca isto prema vama.

Cini se da vam sledi izdaja od strane te osobe i razocarenje u nju. Voleli ste je iskreno i moze se reci da ce jedan deo vas da je voli zauvek. No, to sto ce vam slomiti srce ce svakako zauvek ostati urezano u vasu dusu. I nece vam biti nimalo lako kada dodje do toga da shvatite da ste pogresili. Da ste verovali nekome ko jednostavno nije zasluzio ni da ga pogledate,a  kamoli da mu date svoje srce i svoju ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto moramo dalje da naglasimo jeste da je izvesno da ce ova jesen biti  period kada cete shvatiti da vam nisu svi iskreni prijatelji. To je  zato sto ste vi dobar covek, pa mislite da su svi kao vi.  Nemojte  da olako shvatate bilo cija upozorenja,ali ni da zivite u sumnji da su svi oko  vas samo dobri glumci. Dajte sebi vremena za sve…  I znajte da se pravi ljudi uvek na kraju prepoznaju i pronadju…

Stranice: 1 2