Patice kao nikada ranije:Ovim znacima ce voljena osoba slomiti srce!

Patice kao nikada ranije:Ovim znacima ce voljena osoba slomiti srce!

2022-09-03 0 By Admin

  Jako je vazno da kazemo da ce u danima koji su pred nama  ovi znaci patiti kao nikada ranije. No, ne mogu da izbegnu te lose trenutke…

 

     OVAN

Moramo da kazemo da vama sledi slomljeno srce. To je zato sto nekoga volite svim srcem, a ta osoba jednostavno ne ume da ceni sve sto cinite za nju. Ne mozete nikako to  spreciti, jer jednostavno, volite. A onaj ko voli,  cini sve, i ne moze da vidi pravu sliku, niti pravo stanje stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U danima koji su pred nama vi cete shvatiti da je vasa voljena osoba od vas neke stvari sakrila. Mozda vas je cak i prevarila,a to ce ujedno biti veliki poraz. Veliki poraz za vas, jer nema nimalo sumnje da je u pitanju osoba za koju ste sve uradili. Vi prosto necete moci da se pomirite sa tim da ste verovali nekome ko jednostavno nikada nije umeo da ceni vasu ljubav. Bice vam jako tesko ali ono sto moramo da kazemo jeste da za sve postoji pocetak i kraj. Sto znaci, iako ce vam slomiti srce osoba koju volite,  posmatrajte to na drugi nacin. To ce samo biti pokazatelj da treba da krenete dalje. I da ce  posle te pogresne osobe konacno u vas zivot uci ona prava, koja ce umeti da vas ceni i da vas voli na pravi nacin. A to je svakako ono sto je vaznije od svega.

Bice vam jako tesko da nakon razocarenja dodje do toga da upoznate nekoga  novog,  u smislu da nekoga pustite u svoju blizinu. Ali, osoba koja ce biti prava ce svakako umeti da nadje nacina da vas osvoji i to je ono sto je vaznije od svega. Sto ce ona biti uporna, jer ce znati na vreme da proceni koliko vi zapravo vredite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2