Pocinje nova sedmica, i do nedelje ce ovi znaci biti ludi od srece!

Pocinje nova sedmica, i do nedelje ce ovi znaci biti ludi od srece!

2022-09-04 0 By Admin

 VAGA

Slede dani kada ce biti ljubav na prvom mestu. Vama nije bilo lako ali se cini da cete u danima koji su pred nama konacno moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada mastali. Ljubav vam stize i to je najvaznije od svega.

 

 SKORPIJA

Konacno ce i vama da krene na bolje. Istina je da ste jako neraspolozeni i da vam nista ne ide. Ali, nova sedmica donosi sansu za srecu koju ste bez imalo sumnje i zasluzili. Nije vam lako ali sve dolazi na svoje i to je vrlo vazno da naglasimo.

 

 STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da cete moci da kazete da ste raspolozeni. Ova sedmica ce biti period kada ce vam konacno krenuti na bolje. Posle niza razocarenja ce sreca uci u vas zivot i to je vazno da imate na umu.

 

 JARAC

Mnogo toga je sada pred vama. Mozemo da kazemo da cete u danima koji slede shvatiti da je nekome stalo do vas. Nema sumnje da bi ste toj osobi  trebalo da date sansu. Posle niza razocarenja je konacno moguce da dobijete ono sto zelite.

 

 VODOLIJA

Sjajno se osecate. Nekome je stalo do vas i konacno dolaze dani kada ce ljubav biti na vasoj strani. Cini se da ste konacno shvatili da je vreme da krenete dalje, umesto da se fokusirate na osobu koja nikada nije naucila da ceni vasu emociju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Moramo da kazemo da ste voljeni. Mnogo vise nego sto mozete da zamislite.  To je jako vazno da naglasimo. Nemojte da zaboravite da je jednom raku stalo do vas toliko da bi za vas sve uradio.

Fokusirajte se na tu emotivnu pricu.

Stranice: 1 2