Srce  zeli jedno,razum opominje:Ovim znacima ce traziti oprostaj neko ko ih je povredio!

Srce zeli jedno,razum opominje:Ovim znacima ce traziti oprostaj neko ko ih je povredio!

2022-09-05 0 By Admin

Ljudski je gresiti. To je ono sto je cinjenica. No, da li je najbolje, i da li je pametno, dati sansu nekome ko nam je vec jednom slomio srce?

 

 JARAC

Vase srce je tuzno. Vase srce  vise od svega na svetu zeli da vrati vreme i da  ponovo  voli i bude voljeno. Ali, ne tek tako. Vase srce i dalje zeli jednu osobu iz vase proslosti. Ko zna koliko ste puta pokusali tu osobu da zaboravite, ali nikada vam nije poslo za rukom. Iako to mozda nikada nikome ne bi ste priznali, sve vam je jasnije da je upravo ta osoba vasa srodna dusa.

Vrlo uskoro mozete ocekivati njen poziv, poruku. Ili, prosto, susret sa njom. Njeno priznanje da se kaje sto nije umela da ceni ono sto je sa vama imala. Njeno priznanje da vas  i dalje voli. I da vam otvoreno trazi jos jednu sansu. Sansu da vam dokaze da se kaje,da se promenila i da sada samo zeli da sa vama bude srecna. Da nastavite tamo gde ste stali onog dana kada vam je slomila srce. Kada vas je povredila kao niko nikada na ovom svetu… Da li cete joj dati jos jednu sansu, priliku… Da li cete joj poverovati i nastaviti tamo gde ste stali? To je na vama. To samo od vas zavisi, ali ono  na sta mi moramo da vas  upozorimo jeste da ni u kom slucaju ne smete da donesete odluku tek tako. Pre nego razmislite. Pre nego  pokusate na svaki moguci nacin da se uverite i proverite kakve su namere te osobe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Niko ne treba da vam govori sta cete da radite. Vase srce ce se svakako boriti sa glasom vaseg razuma. Jer, razum dobro zna da ne treba da se vracate tamo gde ste bili. Gde vam jeste bilo lepo, ali i gde ste doziveli najvece razocarenje u svom zivotu…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2