Srce  zeli jedno,razum opominje:Ovim znacima ce traziti oprostaj neko ko ih je povredio!

Srce zeli jedno,razum opominje:Ovim znacima ce traziti oprostaj neko ko ih je povredio!

2022-09-05 0 By Admin

 

 DEVICA

Osoba koju volite svim srcem. Osoba koja vam je vazna, znacajna, osoba p bez koje ne mozete da zamislite svoj zivot. E, upravo vas je ta osoba povredila najvise na svetu. Nije bila fer prema vama. Ako je u  pitanju partner, onda je vrlo moguce da je doslo do prevare.  No, bilo kako bilo, neko koga iskreno volite vam je slomio srce, i ta osoba se sada kaje. Ta osoba iskreno zeli da vrati vreme.

Ali, to sto zeli da vrati vreme i da nastavi tamo  gde je stala sa vama, to ne znaci da se ta osoba promenila. To je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Morate dobro da razmislite o tome da li cete toj osobi dati jos jednu sansu. Da li ste spremni na to, da li je to ono sto hocete… Odluka je na vama,jer je to vas zivot. Ali, izvesno je da ce u danima koji su pred nama doci do toga da se vase srce bori sa vasim razumom. Jer, srce tu osobu voli iznad svega i iznad svega zeli jos jedan pokusaj sa njom. Ali, razum, razum je mozda ovog puta u pravu. Jednom vam je vec slomila srce, nije nemoguce da ce to  uraditi ponovo…

Stranice: 1 2