Sve se vraca,sve se placa! Evo koji znak ce zazaliti zbog greha iz  proslosti!

Sve se vraca,sve se placa! Evo koji znak ce zazaliti zbog greha iz proslosti!

2022-09-05 0 By Admin

 

 STRELAC

Dragi strelcevi, da li ste vi svesni da vas niko nikada nije voleo kao jedan jarac?  Njemu ste bili najvazniji na svetu. Bio je spreman na sve zbog vas, pa cak i da celom svetu  zbog vas okrene ledja. Sta ste vi uradili?  Igrali ste se sa nekim ko je zbog vas bio spreman na sve, i to vam je velika greska. No, sada vam jedino ostaje da se pomirite sa tim da ste tu osobu izgubili. Moramo da kazemo da vam ovo emotivno bas i nece toliko tesko pasti, no,  vremenom ce vam sve biti jasno. Jednom cete sigurno da zazalite sto niste znali da cuvate tu srecu koju ste imali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jednom ce, sasvim sigurno, doci do toga da pozelite da vratite vreme i da ponovo kraj sebe imate tu osobu… Ili, doci ce do toga da vama neko uradi isto sto ste vi uradili njoj. Karma postoji, i karma nikome ne prasta.

Jednom ce vas vas greh iz proslosti skupo kostati,a vi bas nista necete moci da uradite kako bi ste to promenili.

No,moramo za kraj da kazemo da je vrlo vazno da ostanete ono sto jeste,  ali  i da shvatite gde gresite, i taj segment svoje licnosti promenite. Nema nista lose u tome da priznamo gde gresimo, i da radimo na tome da svoje mane ispravimo…

Stranice: 1 2