Dolaze promene! Jednom znaku najveca sreca ikada,drugom najveca tuga i bol!

Dolaze promene! Jednom znaku najveca sreca ikada,drugom najveca tuga i bol!

2022-09-07 0 By Admin

  RIBE

Slede vam promene. I neke nove situacije.  Nimalo vam nece biti lako jer dolaze dani kada ce tuga da se vidi na vasem licu. Vi ste inace znak koji je jako osetljiv i vama jednako malo treba za tugu koliko vam treba i za srecu. Cinjenica je da vam nece biti lako u danima koji dolaze ali ovog puta ne mozete da uradite bas  nista kako bi ste to sprecili i to je ono sto moramo da kazemo.

Svakako, vreme je da znate da nema nimalo sumnje da bi neko iz vase proslosti mogao da vam ponovo slomi srce. To je zato sto je u pitanju osoba o kojoj vi i dalje mislite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mozda vi to nikada ne bi ste priznali ali nema nimalo sumnje da se deo vas nada da cete nastaviti tamo gde ste stali. I zaista, ta se osoba vraca u vas zivot i to je izvesno,ali ne da bi vas usrecila. Ona je samo sigurna u sebe kao i u to da je vama do nje stalo i nema nimalo sumnje da ce umeti to da iskoristi na najbolji nacin. Da vam se ponovo priblizi a onda kada budete mislili da je sve u redu.. Da vam ponovo slomi srce. Vama naredni period ni u kom slucaju nece biti lak. No, moguce je da izbegnete jos jedno razocarenje tako sto necete nikome oprastati. Pustite da proslost jednostavno ostane u proslosti.  Neka vam se promene na gore ne dese.

 

Stranice: 1 2