Vreme odluke! Ovi znaci ce ili raskinuti ili biti zaproseni do kraja sedmice!

Vreme odluke! Ovi znaci ce ili raskinuti ili biti zaproseni do kraja sedmice!

2022-09-07 0 By Admin

 Nekada ne vredi ostajati tamo gde nismo srecni, a nekada moramo sami da se izborimo za ljubav.

 

Kako bilo da bilo, dolazi vreme odluke. I ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, znajte da ce odluke koje vas cekaju biti velike, vazne, i da mogu sve da promene u vasem zivotu.

 

 BLIZANCI

Vi  koji ste u vezi,morate dobro da razmislite o svemu. Da se pre svega zapitate da li ste srecni. Da li kraj te osobe imate ono sto zelite i ono sto vam zapravo treba. To su pitanja na koja samo vi znate odgovor. Ono sto mi moramo da kazemo jeste da je izvesno da vasa voljena osoba hoce da zna na cemu je sa vama. Da hoce da bude sigurna u svoje emocije, ali i u vase namere. I vrlo je moguce da ce doci do toga da vam postavi  direktno pitanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da li zelite sa njom da ostarite? Da provedete ostatak zivota? Da li je dovoljno volite da ste spremni na to? To su samo pitanja na koja vi licno znate odgovor.  I bitno je da o tome razmislite, dobro da razmislite, jer sledi dan kada cete morati jasno i glasno sve da kazete. Vas najveci problem je sto vi sada ni sami niste svesni sta je za vas najbolje. No, odluke moraju biti donesene sto pre. Jer, u redu je ako ste prestali da volite… Samo to i recite i dozvolite i sebi i drugoj osobi da krenete dalje. Oboje imate prava na to da se izborite za svoje  zelje, i da nadjete nekoga ko ce umeti da vas voli onako kako zelite i zasluzujete…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2