Vreme odluke! Ovi znaci ce ili raskinuti ili biti zaproseni do kraja sedmice!

Vreme odluke! Ovi znaci ce ili raskinuti ili biti zaproseni do kraja sedmice!

2022-09-07 0 By Admin

 

 STRELAC

Vi ste drugi znak za kojeg dolazi vreme odluke. To je ono sto moramo da naglasimo. Vi koji ste u vezi cete doci u situaciju da birate. Da se odlucite da li ste spremni da nastavite sa voljenom osobom u zajednici…Da li je brak ono sto zelite, to samo vi znate. Ali je jako vazno da  imate na umu da je  najbolje da uradite onako kako vam nalaze vase srce. Pa cak i u slucaju da vam ono nalaze da je najbolje da svako krene svojim putem. U tome nema nista lose.  Bolje je da budete fer, nego da  time sto ostajete u odnosu u kojem vam nije lepo, gubite i svoje i vreme  osobe sa kojom ste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nema nista lose u tome sto ponekad prestanemo da volimo. Ako se to vama desilo znajte da nema razloga da krivite sebe. Nekada se takve stvari dese same od sebe. Samo budite fer. Otvoreno toj recite. Mozda se vas partner nada da cete zajedno provesti ostatak svog  zivota, a vi zapravo prema njemu vise ne osecate isto.

Kada izadjete iz odnosa u kojem vam nije lepo, time cete i sebi i drugoj osobi dati priliku da upoznate nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin. Nekoga kraj koga cete zaista zeleti da ostanete zauvek i to je ono sto je vazno. Dozvolite sebi da slusate svoje srce i da vas ono vodi…

Stranice: 1 2