Faraonsko prorocanstvo za narednih sedam dana:Spremite se ako ste rodjeni u ovim znacima!

Faraonsko prorocanstvo za narednih sedam dana:Spremite se ako ste rodjeni u ovim znacima!

2023-09-08 0 By Admin

 Faraonsko prorocanstvo od  9. do  15. septembra. Svakako, ovo ce za neke znakove zodijaka biti vazan period…

 

   LAV

Faraonsko prorocanstvo za vas nosi upozorenje. Ovo ce zapravo biti na neki nacin prelomni trenutak u vasem zivotu. Zasto? Zato sto cete morati da se suocite sa posledicama svojih losih odluka. Kada to kazemo, sigurni smo da vi dobro znate o cemu je rec. Jer, imali ste nekoga ko je bio spreman na sve zbog vas, i niste znali da tu osobu cuvate. Sada vam dolaze dani tokom kojih cete moci da kazete da se kajete. Kada ce jednostavno da vas to kajanje uhvati, i da  vam oci zasuze.

Shvaticete da je ovog puta zaista kraj. Mozda vam je ta osoba prasta.Mozda vam je dala nebrojeno mnogo sansi i uvek verovala u vas, u vasa obecanja, u vasu promenu. Ali, sada je zaista kraj, jer je ta osoba konacno odlucila da sa vama prekine sve veze i sve niti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nece vam biti nimalo lako, posebno jer ste svesni da je u pitanju osoba za koju ste spremni da ucinite bas sve. To je ono sto moramo da naglasimo. Ali, cini se da ste se kasno setili. Ta osoba je mozda jako dugo cekala na vasu promenu, ali sve i da ste sada najbolji covek na svetu… Njoj to zapravo nista ne znaci. Da, dragi lavovi, vasa voljena osoba je prestala da vas voli. Ravnodusna je prema vama i zauvek ste postali samo deo njene proslosti. Mislite o tome, i shvatite to kao lekciju, zivotnu lekciju, da nikada vise ne uradite nista slicno. To je ono sto moramo da kazemo. 

Kada vas naredni put bude neko voleo svim svojim srcem, cuvajte tu osobu. Ne dajte joj da ode od vas, vec joj dokazujte iz dana u dan da cenite iskreno ono sto cini za vas. No, svakako, nikada vas niko nece voleti na posebniji i lepsi nacin od osobe koja je zauvek vama okrenula svoja ledja. Volela vas je najiskrenije, ali njene emocije su sada ugasene, za sva vremena…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2