Od 9.septembra nista nece biti isto!Proslost ce zakucati na vrata ovih znakova zodijaka!

Od 9.septembra nista nece biti isto!Proslost ce zakucati na vrata ovih znakova zodijaka!

2023-09-08 0 By Admin

 Sledi vreme  kada ce na snazi biti retrogradni Merkur. Moramo da kazemo da ova pojava nikako nece biti povoljna za mnoge znakove zodijaka…

 

BIK

Od  septembra  moze mnogo toga da se promeni. Ali ono sto je najvaznije jeste da osoba prema kojoj i  dalje gajite emocije, a koja je deo vase proslosti, moze ponovo da se vrati u vas zivot. To je ono sto moramo da kazemo. Samo od vas zavisi hoce li do toga i doci ali imajte na umu da ce sasvim sigurno doci do toga da od nje usledi poziv ili poruka.

Ona je dugo pokusavala da vas zaboravi ali joj nikada nije poslo za rukom.  I sada joj je konacno jasno da samo sa vama moze da pronadje svoju srecu i donece odluku da pokusa jos jednom da vas osvoji. Samo vi znate da li je to ono sto hocete i da li ste spremni   da se vratite na stare staze. Ali, nemojte samo obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ukratko receno, pokusajte da ne radite nista za sta niste sigurni da mozete i da je pre svega to ono sto  iskreno zelite. Moramo da kazemo da cete dobiti ono sto vase srce zeli. Odnosno, da ce se zelja vaseg srca ostvariti. No, nista nije tako jednostavno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ukratko receno, to sto vam sudbina daje jos jednu sansu nikako ne znaci da je to dovoljno. Morate oboje da se trudite. Da oboje shvatite gde ste  gresili i da date sve od sebe kako se te greske ne bi ponovile. Morate da prihvatite svoju odgovornost i svoju krivicu za neke stvari.  Kao i da pristanete na kompromise. Od septembra moze mnogo toga da se promeni.

Vasa proslost svakako da moze biti i vasa buducnost, ali ovog puta morate da naucite da negujete taj odnos. Da cuvate ono sto imate. Ovo se odnosi i na vasu voljenu osobu. Ljubav mora da bude kompromis i uzajamna borba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2