Ne vredi vam da bezite:Karma ce uraditi svoje u narednih sedam dana!

Ne vredi vam da bezite:Karma ce uraditi svoje u narednih sedam dana!

2023-09-13 0 By Admin

 Sve se u zivotu placa i vraca. U narednih sedam dana, ovim znacima ce karma doneti neke vazne promene. Nekoga ce kazniti…

 

DEVICA

Karma postoji i vi to znate. Nema nimalo sumnje u to da ste vi i sami svesni gde ste pogresili. Da ste bili voljeni i da ste  imali nekoga ko je na vas racunao u svakom trenutku. Neko ko vas je voleo toliko da ste toj osobi bili na prvom mestu,ali se cini da vam je bilo malo. Sada  dolaze dani kada sve moze da dodje na svoje, ali kada cete mozda biti i na neki nacin kaznjeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jer, ako ste tu osobu povredili i ako ste joj slomili srce  znajte da nema nimalo sumnje da cete silno patiti u periodu koji je pred nama. Dakle, sve ce doci  na svoje, a karma nikome na svetu ne ostaje duzna. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste znak koji je spreman da se bori za svoje zelje, ali sada se cini da ne mozete  uraditi bas nista kako bi ste ispravili svoje greske. I neka. 

Samo, neka vam to sto ste uradili sada bude lekcija za ceo zivot. Da nikada vise ne dozvolite da vam neko slomi srce. Da nikada vise ne dozvolite da zbog bilo cega na svetu prokockate srecu koju imate. To je ono sto moramo da kazemo. Cuda mogu da uslede onima koji su spremni da se bore. Vama nece biti lako, ali vazno je da nikada vise ne ponovite istu gresku. Mislite o tome.  Karma nikome ne ostaje duzna, to je ono sto morate da znate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2