Tri naredna meseca ce promeniti sudbinu nekih znakova na radnom i emotivnom polju!

Tri naredna meseca ce promeniti sudbinu nekih znakova na radnom i emotivnom polju!

2023-09-09 0 By Admin

Tri naredna meseca  ce da donesu razna iznenadjenja na svim poljima nekih zodijaka…

 

OVAN

Tri meseca mogu da budu period kada dolaze  najvece promene. Vreme je da se srede neki vasi koraci koje cete preduzeti na radnom polju. Jedan cete poslovni plan da sprovedete u jednu lepu poslovnu ideju i da je probate realizovati.Kako cete maksimalno biti posveceni svojim obavezama, tako cete u znatnoj meri da zapostavite svoje emotivno polje.

 

BIK

Tri meseca pred vama donece vam nove brige  koje ce biti vezane za vas zivot u celini. Nikako da vam krene, i da se jednom vec iscupate iz problema u koje ste upali. Mada su to novcane prirode, problemi nece biti resivi sve dok ne donesete cvrstu odluku. I dok ne ucinite  jedan veliki i odlucijuci korak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sto se tice vas licno, vi cete se se malo opustiti i bicete slabasni i nemocni. Zapascete u neke manje zdravstvene   probleme, ali cete ih sanirati na vreme. Imacete  manji priliv novca a vasi ce izdaci biti mnogo veci. Sve ce vam to dodatno uticati da se ozbiljno zabrinete, ali cete se nekako snaci.

RAK

Osecate da  biste mogli mnogo vise da doprinesete svojoj porodici, ali ste nemocni. Vasa ce snaga  da splane jer necete imati ni elana, ni motiva. Jedan blizanac blizak vasem srcu ce vam uskratiti paznju, a vi cete je ocekivati.Bice to drasticna promena u vasem zivotu, a da se niste nadali.

LAV

Mada cete raditi,  necete biti tako voljni, jer necete imati radost kao pre. Bice to onako tek da odvratite misli od jedne osobe koja vam je zarobila, ali i odnela srce. Vasa ce emotivna veza da dozivi raspad koji ce biti definitivan.Vreme je da prihvatite poraz koji niste ocekivali ni u  snu.

 

DEVICA

Sto se vaseg zivota tice, vi biste mogli da uzivat ali jednostavno ne znate. Bas kako da necete biti spremni ili necete znati da cenite ono sto imate.  Stalno cete traziti razlog za sitne carke, i ispoljavati nepostojece nezadovoljstvo.Radno cete biti jako poznati kao neko ko ima bogat  drustveni  zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2