Astro od 15. do 20. septembra nekima ce doneti preokret, a nekima losu srecu…

Astro od 15. do 20. septembra nekima ce doneti preokret, a nekima losu srecu…

2023-09-14 0 By Admin

Preokret je ono sto sledi jednom znaku zodijaka, ali ce drugome da donese i losu srecu pred samu dolazecu jesen…

OVAN

Ljubav ce biti jedini preokret u vasem zivotu, jer ce vam se desiti. Mada ste prezaposleni, vi cete se ipak nekako snaci. Ponasate se kao da vas  samo zanima posao, ali ce vam neko da napravi rsum od zivota. Zaljubicete se kao niko i nikada.Stavicete ljubav ispred svoga posla.

 

BIK

Osecate se nemocnim, ili ne znate da se  snadjete u svemu. Moracete da ucinite velike stvari i svoj zivot da promenite za trista stepeni. Samo od vas zavisi sta ce da bude , i koji cete veliki korak da ucinite. Nerado, ali cete morati da izadjete iz koze stranca u sebi. Budite deo sredine kojoj pripadate.

 

BLIZANCI

Puna vam je glava i vreme je da se jednom oduprete onima koji vam je pune. Vama treba mir, a ne stalno da vas nerviraju i da vam  namecu neke stvari. Konacno morate da lupite rukom o sto, i da se  vasa rec pocne postovati.Ne samo na poslu, nego i u porodici.

 

RAK

Previse ste  jaki da biste poklekli pre onim sto vas ceka. Ipak vam samim dolaskom jeseni sledi losa sreca.  Vreme je da se okrene  nesto lepo sto je bilo, i situacija  vam nece ici u prilog. Od vas se ceka da  budete jaki i da izdrzite udar ljubavne sudbine.Partner ce vas izdati.

 

LAV

Niste spremni da se istaknete i kazete ono sto vas zanima i tako zastitite  partnera. Prepustili ste ga nekim losim komentarima, mada i sami  slusate glasine.  Partner vam zamera sto niste  jaki da odbranite vasu ljubav pred svima. Ovi dani ce biti vazni za vasu vezu.Ili cete podici glas, ili izgubiti partnera.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Imate pred sobom jednu dilemu koju biste mogli da resite, ali vam neko smeta.  Jedna osoba vam remeti mir, i stalno vas vraca na pitanja i podpitanja.Za radi svoje srece i zeljenog mira, moracete da resite sto pre. Zato dobro promislite i resite sta je najbolje za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2