Do kraja godine slede mnogi raskidi,a evo kome brak  i veliko bogastvo…

Do kraja godine slede mnogi raskidi,a evo kome brak i veliko bogastvo…

2023-09-14 0 By Admin

Znak koji ce izgovoriti sudbonosno DA, i sam ce biti iznenadjen  onim sto ce ga snaci…

OVAN

Necete biti znak koji ce izgovoriti neke velike reci i kojem ce se desavati velike stvari. Vreme je da vam se dese neke zaista malo manje lepe stvari. Sa druge strane  bice podjednako lepe, jer se ticu vaseg emotivnog polja. Konacno cete biti i zaposleni i zaljubljeni.

 

BIK

Vase misli kucaju  i vode vas na neke lepse staze koje i sami prizeljkujete. Ipak vam nece krenuti tako lako i tako lepo. Imacete novcanih problema, pa cete se izjedati kako i odakle. Mozda bi bio red da kako tako nadjete neki posao koji ce vam moci pokrivati izdatke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nesto ste jako slabi i vreme je da se malo otrgnete i da se vise pocnete druziti. Trenutno se borite sa malim zdravstvenim problemima, ali cete imati i neke dodatne obaveze i troskove. Vreme  je da se malo otrgnete od misli koje vas teraju da budete sami.

 

RAK

Vreme je da se zna sta biste mogli a sta biste trebali, od onoga sto vam smatraju da morate.Do kraja godine biste morali da ucinite neke korenite promene, samo sebi u prilog. Vi ste najbolji znak sto se tice  duse, ali nemojte da dozvolite da vas neko koristi. Imacete manje dileme.

 

LAV

Znak koji zeli da dominira u svemu, svakako ste vi, ali necete moci da se tako ponasate. Ne bar pred jenom osobom koja vas voli i koju vredja vasa dominacija.Morate je verovati kao sebi ravnu, i ukazati joj postovanje koje zasluzuje. Imacete i poslovnu ponudu.

 

DEVICA

Neko ce vam traziti uslugu ali nije vreme da ga odmah obijete, niti da prihvatite. Nemojte da to bude medvedja usluga, nego prvo razmislite.Mada volite pomoci, ipak pokazite da cete otkriti sta se krije iza toga.  Mozda vas zeli svesno uvuci u problem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2