Savet po ciganskim kartama:Ova tri znaka moraju biti spremna jer im zivot donosi izazove!

Savet po ciganskim kartama:Ova tri znaka moraju biti spremna jer im zivot donosi izazove!

2022-09-13 0 By Admin

VODOLIJA

Ono sto moramo  da kazemo jeste da nema sumnje da vama sledi period velikih izazova. Sudeci po ciganskim kartama, vi ste znak koji ce dobiti priliku da promeni svoj zivot iz korena. Kada to kazemo, mislimo i na posao i na ljubav. Jer, vama stize poslovna ponuda za koju mozemo reci da je jedna od onih koje se ne odbijaju. Ali, ta ponuda ce biti kao mac sa dve ostrice.  Ona ce ukljucivati vase preselenje u neki drugi grad, a mozda cak i u drugu zemlju, to je ono sto moramo reci.

To ce biti velika promena, jer u tom drugom mestu  morate da pocnete zivot od nule. Necete nikoga poznavati. Sa druge strane, vise je nego moguce da cete bas na tom radnom mestu upoznati osobu koja bi mogla vrlo lako biti vasa srodna dusa. Mislite o tome. Nista nije nemoguce za onoga ko ume da se bori za svoje zelje. Nista nije nemoguce za one koji imaju petlju da pocnu ispocetka. No, cak i ako odbijete, vama slede lepi trenuci i uspeh na svim poljima…

 

 BIK

Moramo da kazemo da ce vama najveci izazov biti to sto ce neko od vama bliskih ljudi da vam predlozi da  zajedno pocnete neki novi posao. On ce podrazumevati i veliki finansijski ulog. Znajte da sada nikako nije pravo vreme za to. Ako pristanete, sanse da se sve to pokaze kao velika greska su velike. To bi mogao da bude ubedljivo najlosiji potez i korak koji ste napravili. Potez posle kojeg bi vasa poslovna buducnost mogla biti unistena.

Stranice: 1 2