Ljubav u narednom periodu:Kome se vraca stara ljubav, kome sledi raskid, a kome bolna buducnost?

Ljubav u narednom periodu:Kome se vraca stara ljubav, kome sledi raskid, a kome bolna buducnost?

2023-09-14 0 By Admin

Kako god, desavanja su tu i vreme  da vam pokaze buducnost, lepu, losu ili bolnu…

 

OVAN

Buducnost koja vam se smesi nece biti bas tako svetla, kako je zamisljate. Da bi postala takvom, vi biste morali da  gazite sve prepreke, i ako treba da svima stajete na zulj. Da ne bi bila losija nego sto je sadasnjost, moracete da se borite kao lav.

 

BIK

Osecate da biste voleli da vam se dese neke stvari koje sanjarite. Da biste ostvarili sta  zelite, moracete da se borite sa  svima. Moracete pokazati i volju i elan koji vas vodi ka snu koji vam je u srcu. Morate se boriti za ostvarenje sna, ali ne cekanjem, nego  sa aktivnim koracima.

 

BLIZANCI

Vasa  situacija  ce da se  popravi, mada cete se snaznije osecati, ali necete se bas radovati. Kao da se  ceka na vase snove  koji ce da budu mnogo  lepi, ali ne bas realni. Pokazite da cete biti  snazni i hrabri da istrajete na tom polju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mozda je vreme da budete  odlucni i da resite situacju koja vas vodi do velike odluke.Mada se jos uvek dvoumite, moracete da resite svoju dilemu.Vama se vraca stara ljubav, i zelece da vam se  dodvori, kako biste joj sve oprostili.Mada boli, ipak cete joj dati sansu.

 

LAV

Buducnost koja vas ceka  moze biti jako bolna. Na vama je da resite jednu veliku dilemu,  ili da  pogazite svoj ponos. Od vas se ceka da budete jaki i istrajni u odluci koju cete ubrzo doneti. Dobro promislite i nemojte da se poslije kajete i pitate zasto je sve tako!

 

DEVICA

Vase srce vas vodi ka jednom jarcu, ali osecate da vam nece uzvratiti ljubav.Nacekacete se vi, ali cete biti jaki da istrajete  i da mu date svaki znak da ste spremni da cekate. Na kraju kraju krajeva,  popustice pred naletom emocija koje ce mu ponuditi vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2