Ovi znaci sada nemaju komunikaciju sa osobom koju vole: Uskoro im stize poruka ili poziv!

Ovi znaci sada nemaju komunikaciju sa osobom koju vole: Uskoro im stize poruka ili poziv!

2023-09-16 0 By Admin

 Stize poruka koja ce promeniti sve, i koja moze da bude ujedno sansa za srecu. Evo kojim znacima sledi novi emotivni pocetak…

 

 RAK

Nemate komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Sada patite, no polako… Jako je vazno da kazemo da dolaze dani kada ce sve biti moguce. Istina je da postoji neko do koga vam je jako stalo, i iz dana u dan vam je sve teze da se pomirite sa tim da ta osoba nije prava za vas. No, na svu srecu niste u pravu. Sada je izmedju vas tisina, ali ce uskoro doci do promene. Tesko vam je, mislite da vas je zaboravila, da je krenula dalje, da vas ne voli. No, ono sto moramo reci jeste da je samo pitanje dana kada se sve menja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ta osoba misli na vas, bas kao sto i vi mislite na nju. Samo je stvar u tome sto ste oboje ponosni, i sto niko nece da ucini prvi korak. Oboje zelite da obnovite komunikaciju, samo sto oboje cekate da to uradi ono drugo. Ali, istina je da vasa voljena osoba nece moci da izdrzi jos dugo. Da je njoj jasno da samo gubi vreme, i da zeli da zna na cemu je sa vama. Javice vam se mnogo brze nego sto mozete i da zamislite. A vi tada nemojte biti ponosni vec prosto  ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Jer, niko od njega ne zna sta je najbolje za vas!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2